Verstoppingen

LoodgieterinRotterdam.com_

24/7 Noodhulp

Snel aanwezig

Scherpe prijzen

Bel 020 - 261 13 00

Heb je je de gootsteen verstopt? Of heb je de WC-verstopt? Het kan allemaal een keer voorkomen. Maar erg vervelend is het wel. Wij vinden het net als jou erg vervelend. Ben je op zoek naar een passende oplossing? Neem dan contact met ons op.

Een verstopping moet snel opgelost worden. Je wilt tenslotte niet het hele weekend met een verstopte gootsteen zitten. Dit kan namelijk een flinke chaos opleveren. En dan hebben we het nog niet eens over de stank gehad die een verstopping kan veroorzaken.

Amsterdam is een stad waar een verstopping gemakkelijk kan plaatsvinden. Dit heeft namelijk te maken met de leeftijd van de panden in de stad. De meeste panden zijn al honderden jaren oud. Dit vraagt om een specialistische aanpak. Inmiddels doen wij ons werk al jaren lang in Amsterdam en weten wij voor elk probleem een oplossing te vinden.

Waar heb je een verstopping?

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, is het voor ons belangrijk om te weten waar de verstopping precies zit. Een verstopping kan zowel in als rondom het huis plaatsvinden.

Een verstopt riool

Dit kan een vervelende stank veroorzaken. Door vastzittende restjes, stofjes of een doorgeroeste pijpleiding kan een riool verstopt raken. Indien dit het geval is, is het belangrijk dat hier iets aan gedaan wordt. Dit om grotere problemen te voorkomen.

Een verstopt riool is vaak gemakkelijk te ontdekken. Meestal is het de stank die ons een verstopt riool doet vermoeden. Ook kan het doorgespoelde water vaak niet meer doorlopen. Op een gegeven moment gaat dit vastzittende water en rotzooi stinken.

Op het moment dat een verstop riool het probleem is, gaan we het riool ontstoppen. Hiervoor gebruiken onze bekwame loodgieters professionele materialen voor. Daarom raden wij het ook nooit aan om zelf aan de slag te gaan. Eén foutje kan je al duur komen te staan met schade voor honderden euro’s.
Een verstopt riool is vaak moeilijk te voorkomen. Vaak is ouderdom van de waterpijpen de oorzaak. Daarom komen we dagelijks verstopte riolen in Amsterdam tegen. Let er wel altijd op dat je geen scherpe of grote materialen doorspoelt, want ook dit kan een verstopte riool veroorzaken.

Een verstopt toilet

Het ontstoppen van een toilet wordt vaak als een vies en smerig klusje beschouwd. Dit komt omdat de aroma’s die vrij komen niet de meest neus vriendelijke geuren zijn. Gelukkig zijn wij er ondertussen aan gewend en helpen we je graag een handje.

Een verstopt toilet is vaak te voorkomen. Probeer altijd goed op te letten wat je door de toilet heen spoelt. Bij het ontstoppen komen wij de vreemdste materialen tegen. Gooi dus niet alles zomaar in de toilet!

Gebruik maken van onze loodgieter Amsterdam?

Een verstopte riool of toilet? Wij helpen je graag een handje. Pleeg een belletje met één van onze medewerkers en hij helpt je graag verder. We bespreken het probleem samen en een van onze loodgieters komt bij je langs om de situatie te bekijken. We stellen samen een plan van aanpak op, die kwaliteit en snelheid garandeert. En dit allemaal tegen een prijs die bij je past.