Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
020 261 13 00

HEB JE LAST VAN EEN VERSTOPPING?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerteU ontvangt gratis de offerte!

WC VERSTOPT

Verstopping in de WC? Dat kan een vervelend klusje zijn. Mocht je dit zelf niet op willen lossen of is het een flinke verstopping dan kun je altijd ons inschakelen. Verstoppingen zijn in 99% van de gevallen eenvoudig te verhelpen met het juiste materiaal

VERSTOPTE AFVOER KEUKEN

Verstopping in de keuken? Probeer het eerst zelf te verhelpen door de buizen te controleren. Kom je er niet uit, schakel dan ons in. Als je niet weet wat je doet, maak je het vaak alleen maar erger. Laat het aan de professional over.

ONSTOPPINGSBEDRIJF

Ergens anders last van een verstopping, laat ons het dan voor je oplossen. Vaak maak je het probleem erger als je niet weet wat je doet. Met het juiste materiaal en de juiste kennis zijn de meeste verstopping snel te verhelpen.

Wat zeggen onze klanten over ons?

Goed loodgietersbedrijf! Erg tevreden over de loodgieters en zeker over de snelheid. Ik heb zelf enigzins wat ervaring met het ontstoppen van douches, maar ik laat het voortaan liever aan LoodgieterinAmsterdam.com over!

Marieke Vesters

Goed geholpen door loodgieterinAmsterdam.com. Waren snel te plaatsen en zijn zeer vakkundig. Binnen 30 minuten was mijn lekkage opgelost. Dankjewel!

Dirk de Vries

Een tijd lang liep het water in de WC van ons studentenhuis niet meer weg. Erg smerig natuurlijk, maar niemand wilde het gaan proberen te verhelpen. Gelukkig heeft LoodgieterinAmsterdam.com de WC snel en vakkundig gemaakt.

Mark Huijsmans

Snelle en goede service. Waren direct dezelfde dag nog bij ons aanwezig om de CV-ketel te vervangen. Erg fijn omdat het koud werd in huis zonder een werkende CV ketel. Nogmaals bedankt!

Maartje Heeffer
plumber2

Heb je last van verstoppingen?

24/7 DIRECTE HULP
VOORDELIG EN SNEL
ALTIJD CORRECT ADVIES

Bel ons voor gratis advies of een offerte op maat

Verstoppingen

Heb je je de gootsteen verstopt? Of heb je de WC-verstopt? Het kan allemaal een keer voorkomen. Maar erg vervelend is het wel. Wij vinden het net als jou erg vervelend. Ben je op zoek naar een passende oplossing? Neem dan contact met ons op.


Een verstopping moet snel opgelost worden. Je wilt tenslotte niet het hele weekend met een verstopte afvoer zitten. Dit kan namelijk een flinke chaos opleveren. En dan hebben we het nog niet eens over de stank gehad die een verstopping kan veroorzaken.

Amsterdam is een stad waar een verstopping gemakkelijk kan plaatsvinden. Dit heeft namelijk te maken met de leeftijd van de panden in de stad. De meeste panden zijn al honderden jaren oud. Dit vraagt om een specialistische aanpak. Inmiddels doen wij ons werk al jaren lang in Amsterdam en zijn wij uitgegroeid tot een specialistisch ontstoppingsbedrijf.

Waar heb je een verstopping?

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, is het voor ons belangrijk om te weten waar de verstopping precies zit. Een verstopping kan zowel in als rondom het huis plaatsvinden.

Een verstopt riool

Dit kan een vervelende stank veroorzaken. Door vastzittende restjes, stofjes of een doorgeroeste pijpleiding kan een riool verstopt raken. Indien dit het geval is, is het belangrijk dat hier iets aan gedaan wordt. Dit om grotere problemen te voorkomen.

Een verstopt riool is vaak gemakkelijk te ontdekken. Meestal is het de stank die ons een verstopt riool doet vermoeden. Ook kan het doorgespoelde water vaak niet meer doorlopen. Op een gegeven moment gaat dit vastzittende water en rotzooi stinken.

Op het moment dat een verstop riool het probleem is, gaan we het riool ontstoppen. Hiervoor gebruiken onze bekwame loodgieters professionele materialen voor. Daarom raden wij het ook nooit aan om zelf aan de slag te gaan. Eén foutje kan je al duur komen te staan met schade voor honderden euro’s.
Een verstopt riool is vaak moeilijk te voorkomen. Vaak is ouderdom van de waterpijpen de oorzaak. Daarom komen we dagelijks verstopte riolen in Amsterdam tegen. Let er wel altijd op dat je geen scherpe of grote materialen doorspoelt, want ook dit kan een verstopte riool veroorzaken.

Een verstopt toilet

verstopping amsterdamHet ontstoppen van een toilet wordt vaak als een vies en smerig klusje beschouwd. Dit komt omdat de aroma’s die vrij komen niet de meest neus vriendelijke geuren zijn. Gelukkig zijn wij er ondertussen aan gewend en helpen we je graag een handje.

Een verstopt toilet is vaak te voorkomen. Probeer altijd goed op te letten wat je door de toilet heen spoelt. Bij het ontstoppen komen wij de vreemdste materialen tegen. Gooi dus niet alles zomaar in de toilet!

Gebruik maken van onze loodgieter Amsterdam?

Een verstopte riool of toilet? Wij helpen je graag een handje. Pleeg een belletje met één van onze medewerkers en hij helpt je graag verder. We bespreken het probleem samen en een van onze loodgieters komt bij je langs om de situatie te bekijken. We stellen samen een plan van aanpak op, die kwaliteit en snelheid garandeert. En dit allemaal tegen een prijs die bij je past.

Lees meer