Heeft u direct hulp nodig? Bel nu!
020 261 13 00

HEB JE EEN LOODGIETER NODIG?

Geef een omschrijving van uw werkzaamheden, dan sturen wij u een gratis offerteU ontvangt gratis de offerte!

24/7 DIRECTE HULP

Wij zijn 24/7 bereikbaar en dus kunnen wij de klus op elk moment van de dag klaren. Heb je behoefte aan een loodgieter die ’s nachts langskomt? Neem contact met ons op.

SCHERPE PRIJZEN & SNEL

LoodgieterinAmsterdam.com is zeer snel ter plaatse en is enorm flexibel. Vandaag een lekkage in huis = direct opgelost. Door onze goede logistiek zijn we in staat om snel te schakelen!

ALTIJD CORRECT ADVIES

Wij zijn lid van Uneto-VNI, hierdoor ben je altijd verzekerd van garantie en kwaliteit. Daarnaast werken we met de beste vakmannen in Amsterdam en omstreken. Nog een reden dus om ons te bellen!

WIE ZIJN WIJ

Wij, van loodgieterinamsterdam.com houden ons dagelijks bezig met het vak loodgieteren. En dat doen we met veel plezier al 40 jaar. Dagelijks gaan onze loodgieters op pad om problemen in en rondom Amsterdam op te lossen. Vanaf nu is jouw probleem ook ons probleem en kijken we graag samen met jou hoe we dit gaan oplossen.

Wat verstaan wij onder het vak loodgieteren?

Het vak loodgieter is met de jaren een breder begrip geworden. Waar in het verleden de loodgieter zich bezig hield met waterleidingen van lood houden we ons tegenwoordig bezig met het aanleggen en onderhouden van jouw badkamer, toilet, verwarmingsinstallaties, riolering en waterleidingen.

Zo leggen wij bijvoorbeeld graag een nieuwe badkamer aan. En als het moet willen we deze graag voor je onderhouden. En hoe zit het dan met onverwachtse problemen? Problemen zoals –

• Lekkages – een lekkage in de keuken? Wij helpen je graag.
• Verstoppingen – kan altijd voorkomen. Geen paniek, wij repareren het voor een paar piek!
• CV-ketel – een storing aan de CV-ketel? Bij ons heb je de volgende dag gegarandeerd weer een warme douche.

Vanaf nu zijn alle problemen die te maken hebben met apparatuur die water, elektriciteit en gas verschaffen ons probleem.

Wie zijn onze klanten?

Wij werken op dit moment voor de volgende partijen:

 • Makelaars
 • B en B verhuur
 • Woonboot en KSB pomp importeur
 • Verzekeringen
   • Gemeente Amsterdam en Amstelveen
   • Noord zuid lijn
   • Waternet
   • Provicieen
   • Gasleveranciers

Wat kun je van ons verwachten?

Wij hanteren drie punten die bij ons belangrijk zijn. We hebben gekozen voor slechts drie punten, zodat ons alleen hier op hoeven te focussen en niet teveel beloven. Hierdoor kunnen wij het volgende garanderen:

• Kwaliteit
• Een snelle afhandeling
• Voordelige prijs

Wij houden het graag simpel. Dit is wat wij jou beloven en dit is dan ook wat je kunt verwachten. Onze gekwalificeerde loodgieters kunnen jou ten alle tijden van kwaliteit voorzien. Aangezien wij dit uitermate belangrijk vinden, volgen onze loodgieters ieder jaar een bijscholingscursus. Op deze manier leren we nieuwe dingen bij en blijven we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Een lekkende waterleiding in de badkamer? Heel vervelend, dat begrijpen wij. Een probleem dat zo snel mogelijk opgelost moet worden. Daar staan wij graag garant voor. Wij gaan niet eerder naar huis, voordat jij met een gerust hart kan gaan slapen.

Alle kosten die je maakt binnen het gebied van onze werkzaamheden, zijn vaak kosten waar je niet op gerekend had. Natuurlijk houd je het dan het liefst zo voordelig mogelijk. Daar gaan wij je bij helpen, want wij komen je graag tegemoet met voordelige prijzen.

Waar kun je ons vinden?

Wij zitten gevestigd in Amsterdam. Na jarenlang gewerkt te hebben in deze stad kunnen wij gerust zeggen dat we deze stad door en door kennen. Woon je in Amsterdam of in de buurt en heb je problemen die wij voor je kunnen oplossen?

Neem dan contact met ons op. Onze loodgieters staan te springen om jouw problemen de onze te maken. Wij zorgen er dan samen, ons hele team, voor dat alles zo snel en voordelig mogelijk wordt opgelost. Daarbij denken wij graag met je mee hoe we dit soort problemen in de toekomst kunnen voorkomen. Wanneer nodig je ons uit? Loodgieter Amsterdam nodig, klik hier.

plumber2

Heb je problemen met de CV-ketel, een lekkage of verstopping?

24/7 DIRECTE HULP

VOORDELIG EN SNEL

ALTIJD CORRECT ADVIES

Bel ons voor gratis advies of een offerte op maat

Wat zeggen onze klanten over ons?

Goed loodgietersbedrijf! Erg tevreden over de loodgieters en zeker over de snelheid. Ik heb zelf enigzins wat ervaring met het ontstoppen van douches, maar ik laat het voortaan liever aan LoodgieterinAmsterdam.com over!

Marieke Vesters

Goed geholpen door loodgieterinAmsterdam.com. Waren snel te plaatsen en zijn zeer vakkundig. Binnen 30 minuten was mijn lekkage opgelost. Dankjewel!

Dirk de Vries

Een tijd lang liep het water in de WC van ons studentenhuis niet meer weg. Erg smerig natuurlijk, maar niemand wilde het gaan proberen te verhelpen. Gelukkig heeft LoodgieterinAmsterdam.com de WC snel en vakkundig gemaakt.

Mark Huijsmans

Snelle en goede service. Waren direct dezelfde dag nog bij ons aanwezig om de CV-ketel te vervangen. Erg fijn omdat het koud werd in huis zonder een werkende CV ketel. Nogmaals bedankt!

Maartje Heeffer