Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
030 227 18 73

HEB JE LAST VAN EEN VERSTOPTE AFVOER?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerte  U ontvangt gratis de offerte!

  24/7 DIRECTE HULP

  Wij zijn 24/7 bereikbaar en dus kunnen wij de klus op elk moment van de dag klaren. Heb je behoefte aan een loodgieter die ’s nachts langskomt? Neem contact met ons op.

  SCHERPE PRIJZEN & SNEL

  LoodgieterinAmsterdam.com is zeer snel ter plaatse en is enorm flexibel. Vandaag een lekkage in huis = direct opgelost. Door onze goede logistiek zijn we in staat om snel te schakelen!

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Wij zijn lid van Uneto-VNI, hierdoor ben je altijd verzekerd van garantie en kwaliteit. Daarnaast werken we met de beste vakmannen in Amsterdam en omstreken. Nog een reden dus om ons te bellen!

  Wat zeggen onze klanten over ons?

  Snelle en goede service. Waren direct dezelfde dag nog bij ons aanwezig om de CV-ketel te vervangen. Erg fijn omdat het koud werd in huis zonder een werkende CV ketel. Nogmaals bedankt!

  Maartje Heeffer

  Een tijd lang liep het water in de WC van ons studentenhuis niet meer weg. Erg smerig natuurlijk, maar niemand wilde het gaan proberen te verhelpen. Gelukkig heeft LoodgieterinAmsterdam.com de WC snel en vakkundig gemaakt.

  Mark Huijsmans

  Goed geholpen door loodgieterinAmsterdam.com. Waren snel te plaatsen en zijn zeer vakkundig. Binnen 30 minuten was mijn lekkage opgelost. Dankjewel!

  Dirk de Vries

  Goed loodgietersbedrijf! Erg tevreden over de loodgieters en zeker over de snelheid. Ik heb zelf enigzins wat ervaring met het ontstoppen van douches, maar ik laat het voortaan liever aan LoodgieterinAmsterdam.com over!

  Marieke Vesters
  plumber2

  Heb je last van een verstopte afvoer?

  24/7 DIRECTE HULP

  VOORDELIG EN SNEL

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Bel ons voor gratis advies of een offerte op maat

  Wie zijn wij?

  Wij specialiseren ons in het ontstoppen van verstoppingen, het repareren van lekkages en het keuren en vervangen van CV ketels.

  Inmiddels hebben wij al 15 jaar ervaring in het loodgieterswereldje. Vandaar dat alle onze loodgieters veel ervaring hebben met de meest uiteenlopende problemen. Geen klus is ons te groot of te moeilijk. Wij werken alleen met ervaren, vakkundige en professionele loodgieters die allemaal beschikken over de juiste certificaten. Daarnaast zijn wij vaak goedkoper en sneller te plaatsen dan andere loodgietersbedrijven.

  Neem vandaag nog contact met ons op door te bellen naar: 020 – 261 13 00

  Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 020 – 261 13 00

  Verstopte afvoer

  Je weet meestal dat als het water niet doorspoelt, je te maken hebt met een verstopte afvoer. Neem contact met ons op en maak een afspraak om jouw rioolprobleem ons probleem te maken. Ons deskundig personeel loopt langs, bekijkt het probleem met de modernste technologie en bepalen samen wat voor jou de beste oplossing is.

  Hoe te constateren dat de afvoer verstopt is

  Het is niet altijd zo dat als je problemen ondervindt van een verstopte douche, wc, wastafel of gootsteen dat de afvoer verstopt is geraakt, maar de kans daarop is wel groot. De kans is groot, omdat de afvoer direct leidt naar het hoofdriool. Met verstoppingen van de afvoer gaan in de meeste gevallen stankproblemen door de hele woning gepaard. Je kunt deze onaangename situaties voorkomen door ons bij het constateren of het vermoeden van een verstopping meteen te contacten. Zo voorkom je ergere schade en grotere uitgaven.

  Oorzaken verstopte afvoer

  Verstopte afvoerEr kunnen zich twee soorten rioolproblemen voordoen bij een verstopte afvoer, namelijk: een verstopte hoofdafvoer of een lokale verstopping.

  Als alle afvoeren in huis te maken krijgen met het doorspoelen van afvalwater, heb je waarschijnlijk te maken met een verstopte hoofdafvoer.

  Is de verstopte afvoer lokaal? Dan is het probleem minder ernstig, maar ook niet te verwaarlozen. Deze is vaak verholpen door de verstopte afvoer simpelweg te ontstoppen.

  Bij een verstopte afvoer komen deze oorzaken het vaakst voor:

  • De ophoping van doorgespoelde vet, stof en andere viezigheden,
  • Opgehoopte etensresten in de rioolleidingen,
  • Zeepresten die zijn blijven plakken in de rioolleidingen,
  • Het kan gebeuren dat ongezuiverd rioolwater uit het riool komt (De openbare riolering heeft vaak het probleem)

  Als het water weer omhoog komt of spoelt het nauwelijks weg door de afvoer, heb je misschien al te maken met een hardnekkige verstopping. Je kunt niet altijd vroegtijdig een verstopte afvoer ontdekken. Het is daarom aangeraden, al heb je de afvoer kunnen ontstoppen, dit toch door een specialist op dit vlak te laten nakijken. Je kan hierdoor aanzienlijke schade aan de rioolleidingen en het sanitair voorkomen.

  24/7 Noodhulp bij rioolproblemen

  Wij, van loodgieterinamsterdam, weten wat voor ongemak je kan ondervinden als je te maken hebt met een verstopte afvoer. Wij zijn daarom 1 x 24 uur ter beschikking om je bij te staan met jouw probleem. Met 40 jaar ervaring en een vakkundig team dat je graag bijstaat, ben je verzekerd van een adequate service en een snelle afhandeling. Wij staan klaar voor zowel particulieren als het bedrijfsleven. Wij voorzien ook gasleveranciers, makelaars, Noord Zuid lijn, Verzekeringen en dergelijken.

  Wat te doen bij een afvoer verstopping

  Het zo spoedig mogelijk verhelpen van de verstopping kan voorkomen dat je met stankoverlast te doen krijgt.

  Deze stappen kun je volgen om van een verstopte afvoer af te komen:

  • Voor een kleine verstopping kun je een rubberen ontstopper gebruiken
  • Voor grote verstoppingen kun je een vloeibare ontstopper gebruiken. Indien mogelijk, maak je gebruik van azijn, soda en kokend water. Zijn het de chemische, volg de bijgesloten handleiding.
  • Gebruik een azijn-/sodaoplossing en spoel dit door met kokend water voor de afvoer.
  • Verwijder het zeefje in de gootsteen en maak deze schoon.
  • Gooi de sifon onder de afvoer los, reinig deze samen met de afvoerleiding. Weer bevestigen natuurlijk.
  • Een ontstoppingsveer is handig om verder in de afvoer te reiken, ook om de zwanenhals te reinigen.

  Niet een ieder vindt het leuk om zelf de afvoer te ontstoppen. Dat is een probleem, maar niet de jouwe. Wij nemen het probleem graag aan en lossen die vakkundig en snel voor je op.

  Wij kunnen veel meer dan een afvoer ontstoppen.

  Maak jouw probleem, ons probleem.

  Lees meer
  Call Now Button