Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
020 261 13 003

HEB JE LAST VAN EEN LEKKAGE?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerteU ontvangt gratis de offerte!

LEKKAGE TOILET

Last van een lekkage bij de toilet? Erg vervelend! Probeer eerst zelf de lekkage te verhelpen, als dat niet lukt neem dan contact met ons op. Lekkages zijn voor ons dagelijks werk en lossen wij daarom snel op.

BADKAMER LEKKAGE

Een lekkage in de badkamer kan erg vervelend zijn, daarom is het belangrijk om dit zo snel mogelijk te verhelpen. Ook hierbij geldt, probeer eerst zelfs een te kijken of je het probleem op kan lossen. Zo niet, dan garanderen wij dat we het voor je op kunnen lossen!

LEKKAGE ELDERS?

Een lekkage ergens anders dan de badkamer of toiletpot zijn vaak lastiger te verhelpen. Het is zaak om hier een professional naar te laten kijken voor dat je het erger maakt. Schroom niet en neem contact met ons op.

Wat zeggen onze klanten over ons?

Goed loodgietersbedrijf! Erg tevreden over de loodgieters en zeker over de snelheid. Ik heb zelf enigzins wat ervaring met het ontstoppen van douches, maar ik laat het voortaan liever aan LoodgieterinAmsterdam.com over!

Marieke Vesters

Goed geholpen door loodgieterinAmsterdam.com. Waren snel te plaatsen en zijn zeer vakkundig. Binnen 30 minuten was mijn lekkage opgelost. Dankjewel!

Dirk de Vries

Een tijd lang liep het water in de WC van ons studentenhuis niet meer weg. Erg smerig natuurlijk, maar niemand wilde het gaan proberen te verhelpen. Gelukkig heeft LoodgieterinAmsterdam.com de WC snel en vakkundig gemaakt.

Mark Huijsmans

Snelle en goede service. Waren direct dezelfde dag nog bij ons aanwezig om de CV-ketel te vervangen. Erg fijn omdat het koud werd in huis zonder een werkende CV ketel. Nogmaals bedankt!

Maartje Heeffer
plumber2

Heb je last van een lekkage?

24/7 DIRECTE HULP
VOORDELIG EN SNEL
ALTIJD CORRECT ADVIES

Bel ons voor gratis advies of een offerte op maat

Lekkage

Een lekkage in de badkamer of in de keuken? Wij weten hoe vervelend dit voor je is. Een lekkage in en rondom je huis kunnen veel schade aanrichten. Je bent op het moment op zoek naar een loodgietersbedrijf die dit snel voor je kan oplossen. Wist je al dat jouw probleem ons probleem is? Bel nu voor een afspraak en wij komen het zo snel mogelijk oplossen.


Lekkages kunnen over al voorkomen. Zo komen ze met regelmaat voor in de badkamer. Onze gespecialiseerde loodgieters komen altijd met de juiste aanpak. Een snelle aanpak met de garantie dat het de komende tijd niet weer zal gebeuren.

De succesvolle aanpak die lekkages oplost

lekkage amsterdamAmsterdam is een stad waar een lekkage gemakkelijk plaats vindt. In de oude panden is het altijd een uitdaging om het probleem op te lossen. Gelukkig houden wij van uitdagingen.

Na jarenlang actief te zijn geweest als loodgieters in Amsterdam. Het eerste wat je alvast kunt doen, voordat wij bij je langs komen is het uitzetten van de watertoevoer. Dit doe je bij de algemene waterschakelaar. Het water zal stoppen met stromen, waardoor de lekkage geen toevoer aan water krijgt en uiteindelijk zal stoppen.

Het is belangrijk dat de gehele watertoevoer uitgeschakeld wordt. Dit om grote problemen aan waterschade te voorkomen. Ook voorkomt het schuurtjes in de pijpleiding. De druk in de waterleiding kan namelijk te hoog worden, waardoor er schuurtjes in de waterleidingen ontstaan.

Je hebt de watertoevoer uitgeschakeld, maar het probleem is nog niet opgelost. De kelder staat nog steeds vol met water en de lekkage zit er nog steeds. Nadat je de watertoevoer hebt uitgeschakeld, doe je er verstandig aan om ons te bellen. Wij zijn altijd bereikbaar en één van onze loodgieters komt het probleem graag oplossen.

De meest voorkomende lekkages zijn:

  • Daklekkage
  • Lekkage badkamer
  • Lekkage plafond

Mocht je graag een lekdetectie uit willen laten voeren, dan kan dat ook.

Onze aanpak hangt af van de plek en de grootte. Er zit namelijk nogal een verschil in een lekkage bij de kraan in de badkamer of een lekkage in de kelder. Samen bespreken we met jou altijd het plan van aanpak door. Problemen oplossen doen we namelijk samen

Waar moet je rekening mee houden?

Op het moment dat je contact met ons opneemt, willen we graag weten wat er speelt. Op deze manier kunnen wij je het beste van dienst zijn en een gespecialiseerde loodgieter sturen. Tevens verhoogt dit de snelheid en efficiëntie.

Wat willen we graag weten?

Uiteraard willen we graag weten waar die zich plaatsvindt en hoeveel water er is vrijgekomen. Druppelt de leiding nog door? De antwoorden in deze vragen nemen wij mee in het bedenken van een plak van aanpak.

Heb je vragen?

Niet iedereen kan verstand hebben van loodgieteren. Daarom beantwoorden we graag al je vragen en geven we je graag advies en tips wanneer dat nodig is. Heb je vragen hoe je het best lekkages kan voorkomen? Neem contact met ons op en wij praten je kosteloos bij. Dan kun je alvast kennis maken met onze loodgieter service.

Lees meer