Lekkages

LoodgieterinRotterdam.com_

24/7 Noodhulp

Snel aanwezig

Scherpe prijzen

Bel 020 - 261 13 00

Een lekkage in de badkamer of in de keuken? Wij weten hoe vervelend dit voor je is. Een lekkage in en rondom je huis kunnen veel schade aanrichten. Je bent op het moment op zoek naar een loodgietersbedrijf die dit snel voor je kan oplossen. Wist je al dat jouw probleem ons probleem is? Bel nu voor een afspraak en wij komen het zo snel mogelijk oplossen.

Lekkages kunnen over al voorkomen. Zo komen ze met regelmaat voor in de badkamer. Waar de lekkage dan ook mag plaats vinden, onze gespecialiseerde loodgieters komen altijd met de juiste aanpak. Een snelle aanpak met de garantie dat het de komende tijd niet weer zal gebeuren.

De succesvolle aanpak die lekkages oplost

Amsterdam is een stad waar een lekkage gemakkelijk plaats vindt. In de oude panden is het altijd een uitdaging om het probleem op te lossen. Gelukkig houden wij van uitdagingen.

Na jarenlang actief te zijn geweest als loodgieters in Amsterdam, weten wij voor elke lekkage altijd wel een oplossing. Het eerste wat je alvast kunt doen, voordat wij bij je langs komen is het uitzetten van de watertoevoer. Dit doe je bij de algemene waterschakelaar. Het water zal stoppen met stromen, waardoor de lekkage geen toevoer aan water krijgt en uiteindelijk zal stoppen.

Het is belangrijk dat de gehele watertoevoer uitgeschakeld wordt. Dit om grote problemen aan waterschade te voorkomen. Ook voorkomt het schuurtjes in de pijpleiding. De druk in de waterleiding kan bij lekkages namelijk te hoog worden, waardoor er schuurtjes in de waterleidingen ontstaan.

Je hebt de watertoevoer uitgeschakeld, maar het probleem is nog niet opgelost. De kelder staat nog steeds vol met water en de lekkage zit er nog steeds. Nadat je de watertoevoer hebt uitgeschakeld, doe je er verstandig aan om ons te bellen. Wij zijn altijd bereikbaar en één van onze loodgieters komt het probleem graag oplossen.

Onze aanpak hangt af van de plek en de grootte van de lekkage. Er zit namelijk nogal een verschil in een lekkage bij de kraan in de badkamer of een lekkage in de kelder. Samen bespreken we met jou altijd het plan van aanpak door. Problemen oplossen doen we namelijk samen

Waar moet je rekening mee houden?

Op het moment dat je contact met ons opneemt, willen we graag weten wat er speelt. Op deze manier kunnen wij je het beste van dienst zijn en een gespecialiseerde loodgieter sturen. Tevens verhoogt dit de snelheid en efficiëntie.

Wat willen we graag weten?

Uiteraard willen we graag weten waar de lekkage zich plaatsvindt en hoeveel water er is vrijgekomen. Druppelt de lekkage nog door? De antwoorden in deze vragen nemen wij mee in het bedenken van een plak van aanpak.

Heb je vragen?

Niet iedereen kan verstand hebben van loodgieteren. Daarom beantwoorden we graag al je vragen en geven we je graag advies en tips wanneer dat nodig is. Heb je vragen hoe je het best lekkages kan voorkomen? Neem contact met ons op en wij praten je kosteloos bij. Dan kun je alvast kennis maken met onze loodgieter service. Loodgieter amsterdam.