• Bel voor een erkende vakman
  24/7 DIRECTE HULP
  SCHERPE PRIJZEN
  ALTIJD CORRECT ADVIES

  CV ketel Amsterdam

  020 - 261 13 00
Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
030 227 18 73

HEB JE PROBLEMEN MET DE CV-KETEL?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerte  U ontvangt gratis de offerte!

  CV KETEL DEFECT

  Is je CV ketel defect? Dat is vervelend! Het komt ook nooit op het juiste moment en je weet er vaak zelf geen raad mee. Laat ons het voor je opknappen dan zorgen wij ervoor dat hij op een snelle manier wordt gemaakt.

  CV KETEL ONDERHOUD

  Ben je op zoek naar een partij die je CV ketel een keer controleert? Dan ben je ook bij ons aan het juiste adres. Naast eenmalige vrijblijvende controles bieden wij ook de mogelijkheid voor een vaste jaarlijkse controle.

  CV KETEL STORING

  Geeft de CV ketel een storing aan? Dan hebben we dat 99% van de keren snel opgelost. Door onze ervaring hebben we al heel veel storingen meegemaakt waardoor we snel kunnen schakelen. Laat ons weten wat de foutmelding is.

  Wat zeggen onze klanten over ons?

  Snelle en goede service. Waren direct dezelfde dag nog bij ons aanwezig om de CV-ketel te vervangen. Erg fijn omdat het koud werd in huis zonder een werkende CV ketel. Nogmaals bedankt!

  Maartje Heeffer

  Een tijd lang liep het water in de WC van ons studentenhuis niet meer weg. Erg smerig natuurlijk, maar niemand wilde het gaan proberen te verhelpen. Gelukkig heeft LoodgieterinAmsterdam.com de WC snel en vakkundig gemaakt.

  Mark Huijsmans

  Goed geholpen door loodgieterinAmsterdam.com. Waren snel te plaatsen en zijn zeer vakkundig. Binnen 30 minuten was mijn lekkage opgelost. Dankjewel!

  Dirk de Vries

  Goed loodgietersbedrijf! Erg tevreden over de loodgieters en zeker over de snelheid. Ik heb zelf enigzins wat ervaring met het ontstoppen van douches, maar ik laat het voortaan liever aan LoodgieterinAmsterdam.com over!

  Marieke Vesters
  plumber2

  Heb je problemen met de CV-ketel?

  24/7 DIRECTE HULP

  VOORDELIG EN SNEL

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Bel ons voor een vrijblijvende offerte of gratis advies

  CV ketel

  Een kapotte CV ketel komt nooit op het juiste moment. Je hebt hem zo vaak in de dagelijkse aspecten in het huishouden nodig, dat je niet zonder kunt. Vaak is het verhelpen van het probleem niet lastig en snel geklaard. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

  Lees meer
  Call Now Button