CV-ketel

LoodgieterinRotterdam.com_

24/7 Noodhulp

Snel aanwezig

Scherpe prijzen

Bel 020 - 261 13 00

Het is winter en er ligt buiten een dik pak met sneeuw. Plotseling houdt je CV-ketel er mee op. Dit betekent dat je geen werkende verwarming en warm stromend water meer hebt. Dat is met name in de winter erg vervelend. Een onverwachts probleem die zo snel mogelijk opgelost moet worden.

Elke winter zien we veel gevallen dat de CV-ketel er mee op houdt. Gelukkig kennen wij de onderdelen van een CV-ketel uit ons hoofd en weten we hoe we deze het beste kunnen repareren. Alle voorkomende problemen zijn bij ons bekend, dus aarzel niet om ons in te schakelen bij problemen aan je CV-ketel.

Een CV-ketel kan simpelweg twee redenen hebben waarom het haar werk niet meer doet. De eerste reden is omdat die last heeft van een storing. De tweede reden is omdat die kapot is. Samen kijken we wat bij jou het geval is.

Mijn CV-ketel heeft last van een storing

Een storing aan je CV-ketel komt regelmatig voor. Dit komt omdat de ketel te oud is of omdat een bepaald onderdeel het niet meer doet. Over het algemeen kunnen we de CV-ketel ter plekke repareren. Echter is het in sommige gevallen verstandig een nieuwe te kopen. Dit zal je op de lange termijn namelijk kosten gaan besparen.

Het komt voor dat we bij klanten aankomen, die zelf al aan de CV-ketel hebben gesleuteld. Op het moment dat je er geen verstand van hebt, kun je dit beter niet doen. In de meeste gevallen, wordt een probleem alleen maar groter.

Mijn CV-ketel is kapot

Elk apparaat begeeft het een keer. Hetzelfde geldt voor CV-ketels. Afhankelijk van de kwaliteit en het gebruik gaat een nieuwe CV-ketel 15 jaren mee. Op een gegeven moment is het gewoon een keer gebeurt met de ketel en is het aan vervanging toe. Op de lange termijn kun je hiermee een hoop kosten besparen, omdat de onderhoudskosten van een nieuwe CV-ketel beduidend minder zijn.

Samen kijken we of de CV-ketel defect of kapot is. Wij zullen je dan ook van gedegen advies voorzien en de beste oplossing aandragen. Dit proberen we snel en binnen je budget te doen.

Hoe gaan we dit oplossen?

Indien je CV-ketel defect of kapot is, bieden wij je de oplossing aan die je nodig hebt. Zoals al vaker op deze website genoteerd, maken wij van jou probleem ons probleem. Het probleem, een defecte of kapotte CV-ketel, wordt dan ons probleem.
Een probleem die wij zo snel mogelijk aanpakken, zodat je niet zonder warm water en verwarming komt te zitten.
Eens in de zoveel tijd is het handig om de CV-ketel te testen. De beste tijd om dit te doen is vlak voor en na de winter. Zo weet je zeker dat je in ieder geval warm de winter doorgaat. Heb je hulp nodig bij het teksten? Laat het ons weten dan kijken we er samen na. Wie wil er in de winter nou zonder verwarming of warm water komen te zitten?

Om terug te keren naar de homepage —> Loodgieter Amsterdam