• Bel voor een erkende vakman
  24/7 DIRECTE HULP
  SCHERPE PRIJZEN
  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Rioolreinigingsservice Amsterdam

  020 - 261 13 00
Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
030 227 18 73

OP ZOEK NAAR EEN BETROUWBARE RIOOLREINIGINGSSERVICE?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerte  U ontvangt gratis de offerte!

  24/7 DIRECTE HULP

  Wij zijn 24/7 bereikbaar en dus kunnen wij de klus op elk moment van de dag klaren. Heb je behoefte aan een loodgieter die ’s nachts langskomt? Neem contact met ons op.

  SCHERPE PRIJZEN & SNEL

  LoodgieterinAmsterdam.com is zeer snel ter plaatse en is enorm flexibel. Vandaag een lekkage in huis = direct opgelost. Door onze goede logistiek zijn we in staat om snel te schakelen!

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Wij zijn lid van Uneto-VNI, hierdoor ben je altijd verzekerd van garantie en kwaliteit. Daarnaast werken we met de beste vakmannen in Amsterdam en omstreken. Nog een reden dus om ons te bellen!

  Wat zeggen onze klanten over ons?

  Snelle en goede service. Waren direct dezelfde dag nog bij ons aanwezig om de CV-ketel te vervangen. Erg fijn omdat het koud werd in huis zonder een werkende CV ketel. Nogmaals bedankt!

  Maartje Heeffer

  Een tijd lang liep het water in de WC van ons studentenhuis niet meer weg. Erg smerig natuurlijk, maar niemand wilde het gaan proberen te verhelpen. Gelukkig heeft LoodgieterinAmsterdam.com de WC snel en vakkundig gemaakt.

  Mark Huijsmans

  Goed geholpen door loodgieterinAmsterdam.com. Waren snel te plaatsen en zijn zeer vakkundig. Binnen 30 minuten was mijn lekkage opgelost. Dankjewel!

  Dirk de Vries

  Goed loodgietersbedrijf! Erg tevreden over de loodgieters en zeker over de snelheid. Ik heb zelf enigzins wat ervaring met het ontstoppen van douches, maar ik laat het voortaan liever aan LoodgieterinAmsterdam.com over!

  Marieke Vesters
  plumber2

  Heb je behoefte aan een professioneel rioolreinigingsservice?

  24/7 DIRECTE HULP

  VOORDELIG EN SNEL

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Bel ons voor gratis advies of een offerte op maat

  Wie zijn wij?

  Wij specialiseren ons in het ontstoppen van verstoppingen, het repareren van lekkages en het keuren en vervangen van CV ketels.

  Inmiddels hebben wij al 15 jaar ervaring in het loodgieterswereldje. Vandaar dat alle onze loodgieters veel ervaring hebben met de meest uiteenlopende problemen. Geen klus is ons te groot of te moeilijk. Wij werken alleen met ervaren, vakkundige en professionele loodgieters die allemaal beschikken over de juiste certificaten. Daarnaast zijn wij vaak goedkoper en sneller te plaatsen dan andere loodgietersbedrijven.

  Neem vandaag nog contact met ons op door te bellen naar: 020 – 261 13 00

  Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 020 – 261 13 00

  Rioolreinigingsservice

  Niets zo lastig als een riool verstopping, wij weten dat heel goed. Het plezier in eigen huis is grotendeels afhankelijk van de belangrijke netwerken die moeten werken zoals jij dat nodig hebt, en dit omvat het sanitair systeem (rioleringssysteem). Wanneer de riolering in huis verstopt raakt, kan dit tot grote problemen leiden. Dit is vooral het geval als de verstopping die je ervaart jouw riool beïnvloedt.

  Rioolreinigingsservice

  Een verstopte afvoer hebben kan een echt frustrerende ervaring zijn. Een enkele verstopte afvoer is echter meestal niet zo moeilijk te corrigeren. Wanneer meerdere afvoeren tegelijkertijd verstoppen, betekent dit meestal dat er een probleem is met jouw rioleringssysteem en dat reiniging van het riool vereist is.

  Wanneer meerdere afvoeren tegelijk verstoppen, geeft dit aan dat de verstoppingen van buiten het huis komen. Gewoonlijk komt dit door een verstopte rioolafvoer. Bel ons wanneer je meerdere afvoerproblemen opmerkt, zodat wij dit probleem zo snel mogelijk voor je kunnen verhelpen.

  Daarom is niet vreemd dat veel huiseigenaren overwegen rioolreinigingsservices / diensten in te plannen. Dit om je riool te ontstoppen

  Sterke, onaangename geuren vanuit de riolering

  Bij een verstopping in de rioollijn is het vaak het geval dat er een vieze onaangename het huis gaat vullen, die moeilijk is om mee om te gaan. Niet dat je een andere kant op kan, je woont nu eenmaal daar. Besteed daarom veel aandacht aan jouw sanitair systeem. Als je een vieze geur uit de riolering begint te ruiken, neem meteen contact met ons op voor professionele hulp.

  Gorgelende afvoer

  Bij een gezond goedwerkend sanitair systeem zal het water met weinig of geen geluid wegvloeien. Dit is niet het geval als er een verstopping in de rioollijn zit. Dit gorgelend geluid merk je op wanneer het water wegloopt en je rioollijn ernstig verstopt is. Dat je dus weet dat dit geluid aangeeft dat het water moeite heeft om langs de verstopping te komen, wat leidt tot overtollige lucht en misschien erger in de riolering.

  Op het moment dat je luide gorgelende geluiden uit het sanitair systeem opmerkt, kun je een rioolreinigingsservices in de buurt te bellen. Wij zijn zeker in staat om de oorzaak van het gorgelend geluid te onderzoeken en kunnen je daarbij vertellen hoe je de verstopping het beste kunt verwijderen.

  Voorkomen van ernstig ongerief

  • Gooi het vet op de juiste manier weg: bakolie moet in een hittebestendige container worden gegoten en op correcte wijze worden verwijderd, nadat het is afgekoeld en niet in de afvoer. Het afwassen van vet in de afvoer met heet water kan aanzienlijke problemen veroorzaken. Naarmate het vet afkoelt, zal het stollen in de afvoer, in de lijn van de eigenaar of in het hoofdriool, waardoor de lijn vernauwt en uiteindelijk verstopt raakt.
  • Gooi papieren producten op de juiste manier weg: papieren handdoeken, wegwerpbare (en stoffen) luiers en vrouwelijke producten kunnen veel problemen veroorzaken, omdat deze niet snel vergaan, zoals toiletpapier.
  • Een terugslagklep installeren: een terugloopklep is een armatuur dat in een rioolleiding wordt geïnstalleerd en soms in een afvoerleiding, in de kelder van je huis of bedrijf om terugstroming van de riolering te voorkomen. Een goed geïnstalleerd en onderhouden terugloopventiel laat riolering uit, maar niet om weer binnen te komen. Eigenaars zijn verantwoordelijk voor de installatie en het onderhoud van terugvoerkleppen. De kosten voor het installeren ervan zijn afhankelijk van het type leidingwerk in jouw huis of bedrijf. De moeilijkheidsgraad van de installatie vereist zeker raadpleging een gekwalificeerde loodgieter.

  Rioolreinigingsservice in Amsterdam

  Aarzel daarom niet contact met ons op te nemen. Loodgieterinamsterdam heeft velen jaren ervaring als rioolreinigingsservice provider.

  Met onze 24/7 service ben je verzekerd elk tijdstip van de dag hulp bij ons te vinden.

  Als jouw riool niet werkt, werken wij wel!

  Lees meer
  Call Now Button