Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
030 227 18 73

LOODGIETER NODIG VOOR RIOOL ONTSTOPPEN?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerte  U ontvangt gratis de offerte!

  24/7 DIRECTE HULP

  Wij zijn 24/7 bereikbaar en dus kunnen wij de klus op elk moment van de dag klaren. Heb je behoefte aan een loodgieter die ’s nachts langskomt? Neem contact met ons op.

  SCHERPE PRIJZEN & SNEL

  LoodgieterinAmsterdam.com is zeer snel ter plaatse en is enorm flexibel. Vandaag een lekkage in huis = direct opgelost. Door onze goede logistiek zijn we in staat om snel te schakelen!

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Wij zijn lid van Uneto-VNI, hierdoor ben je altijd verzekerd van garantie en kwaliteit. Daarnaast werken we met de beste vakmannen in Amsterdam en omstreken. Nog een reden dus om ons te bellen!

  Wat zeggen onze klanten over ons?

  Snelle en goede service. Waren direct dezelfde dag nog bij ons aanwezig om de CV-ketel te vervangen. Erg fijn omdat het koud werd in huis zonder een werkende CV ketel. Nogmaals bedankt!

  Maartje Heeffer

  Een tijd lang liep het water in de WC van ons studentenhuis niet meer weg. Erg smerig natuurlijk, maar niemand wilde het gaan proberen te verhelpen. Gelukkig heeft LoodgieterinAmsterdam.com de WC snel en vakkundig gemaakt.

  Mark Huijsmans

  Goed geholpen door loodgieterinAmsterdam.com. Waren snel te plaatsen en zijn zeer vakkundig. Binnen 30 minuten was mijn lekkage opgelost. Dankjewel!

  Dirk de Vries

  Goed loodgietersbedrijf! Erg tevreden over de loodgieters en zeker over de snelheid. Ik heb zelf enigzins wat ervaring met het ontstoppen van douches, maar ik laat het voortaan liever aan LoodgieterinAmsterdam.com over!

  Marieke Vesters
  plumber2

  Wil je het riool laten ontstoppen?

  24/7 DIRECTE HULP

  VOORDELIG EN SNEL

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Bel ons voor gratis advies of een offerte op maat

  Wie zijn wij?

  Wij specialiseren ons in het ontstoppen van verstoppingen, het repareren van lekkages en het keuren en vervangen van CV ketels.

  Inmiddels hebben wij al 15 jaar ervaring in het loodgieterswereldje. Vandaar dat alle onze loodgieters veel ervaring hebben met de meest uiteenlopende problemen. Geen klus is ons te groot of te moeilijk. Wij werken alleen met ervaren, vakkundige en professionele loodgieters die allemaal beschikken over de juiste certificaten. Daarnaast zijn wij vaak goedkoper en sneller te plaatsen dan andere loodgietersbedrijven.

  Neem vandaag nog contact met ons op door te bellen naar: 020 – 261 13 00

  Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 020 – 261 13 00

  Riool ontstoppen

  Heel vervelend is het als ergens in je huis een riool verstopt raakt. Het wordt liever meteen opgelost, voordat er ook nog stank bij komt kijken. Niet meteen aanpakken kan ook ervoor zorgen dat op den duur je hele afvoer verstopt raakt.

  Hoe raakt de riolering verstopt?

  Een verstopte riool is een normaal verschijnsel bij woonhuizen. Overwegend komen deze verstoppingen voor, doordat vaste stoffen worden doorgespoeld.
  Hier heb je er enkele:

  • Vetten
  • Maandverband/tampons
  • Babydoekjes
  • Wc papier (teveel ineens)
  • Etensresten
  • Plastieken voorwerpen
  • Stof/textiel

  Vet en maandverband zijn de meest voorkomende, maar ook oliën zorgen voor verstoppingen.

  Het verhelpen van een riool verstopping

  Om een rioolverstopping te verhelpen, is het beste advies deze te voorkomen. Hoe voorkom je zo een verstopping? Door deze te gebruiken waarvoor die bestemd is, namelijk: afscheiding van het (menselijk) lichaam, water, ( niet schadelijke) vloeibare middelen en wc-papier.
  Houd er rekening mee dat alle andere stoffen en producten, zeer slecht zijn voor de afvoerleidingen en het riool. Doe alle moeite deze niet in het afvoersysteem terecht te laten komen, zo voorkom je ernstige schade.
  Als je toch met een verstopping te doen had, kan de onderstaande tip ook helpen die in het vervolg te voorkomen.
  Giet één keer in de maand (bak)soda met heet water in de afvoerbak, zodat de riool schoongespoeld wordt en verstoppingen voorkomen worden.

  Voor verstoppingen in de rioolbuis maken wordt gebruik gemaakt van een ontstoppingsveer, om deze schoon te kloppen. Daarna wordt de rioolbuis met hoge druk doorgespoeld.

  Hoe gaan we te werk bij riool onstoppen

  In en rond het riool voert onze ontstoppingsdienst reparatie -en onderhoudswerkzaamheden uit. Onze uitvoeringswerkzaamheden bevatten dus niet alleen het riool ontstoppen, maar veel meer.
  Enkele van de veelomvattende werkzaamheden die wij uitvoeren zijn:

  • Het bekijken van ontstoppingsstukken van riolen.
   Als de stappen tot verhelpen van een verstopping geen resultaat opleveren bij het zelf oplossen, dan kunnen wij achterhalen waar in de leiding de verstopping zit. Het komt wel eens voor dat deze in het ontstoppingsstuk zit. Om dit te kunnen oplossen, moet het ontstoppingsstuk opgegraven worden. Het kan voorkomen dat het ontstoppingsstuk op de perceelgrens valt: net op je eigen grond of net op grond van de gemeente. Als bij het openen van het koppelstuk er water in staat, zit de verstopping wellicht in de riolering van de gemeente. Neem in dit geval contact op met de gemeente en vraag dat die het oplost.

  Staat het ontstoppingsstuk droog, dan zit de verstopping in de particulieren riool. In dit geval zijn de kosten van de loodgieter voor jou. Rest jou nog een professionele loodgieter in te huren.

  • Wij repareren leiding breuken en helpen van vieze rioolgeurtjes af te komen. Het komt soms voor dat je een lekkende of gescheurde rioolbuis hebt, waardoor een vieze rioolgeur vrijkomt. Wij maken gebruik van een speciale techniek met niet-schadelijke rook, die heel gauw de lekkage zichtbaar maakt. Dit probleem lossen wij ook heel snel op en repareren de leiding, zodat je gauw van de vieze rioolgeur af bent.
  • Afvoer opnieuw aanleggen. Indien de verstopping erg aanzienlijk is, bieden wij ook de mogelijkheid deze helemaal opnieuw aan te leggen. Vraag naar een offerte! Wij komen je tegemoet met de scherpste prijzen.
  • Riolering doorspoelen: er zijn van de gevallen dat er meerdere verstoppingen zich hebben genesteld, waardoor op meerdere plekken water niet normaal doorstroomt. In zo een geval kun je ons ook inschakelen om professioneel na te kijken. Mocht het nodig zijn door te spoelen, wordt er een offerte voor je opgemaakt. Na afstemming, spoelen wij de riolering snel en effectief door.

  Voor meer informatie over de kosten van het verhelpen van een rioolverstopping en/of riool ontstoppen, kun je het offerte formulier invullen of contact met ons opnemen. Er wordt binnen twee dagen contact met je gemaakt met een scherp voorstel.

  Terugkeren naar de homepage van loodgieterinamsterdam.com

  Lees meer
  Call Now Button