Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
030 227 18 73

OP ZOEK NAAR EEN CV ONDERHOUDSCONTRACT?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerte  U ontvangt gratis de offerte!

  24/7 DIRECTE HULP

  Wij zijn 24/7 bereikbaar en dus kunnen wij de klus op elk moment van de dag klaren. Heb je behoefte aan een loodgieter die ’s nachts langskomt? Neem contact met ons op.

  SCHERPE PRIJZEN & SNEL

  LoodgieterinAmsterdam.com is zeer snel ter plaatse en is enorm flexibel. Vandaag een lekkage in huis = direct opgelost. Door onze goede logistiek zijn we in staat om snel te schakelen!

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Wij zijn lid van Uneto-VNI, hierdoor ben je altijd verzekerd van garantie en kwaliteit. Daarnaast werken we met de beste vakmannen in Amsterdam en omstreken. Nog een reden dus om ons te bellen!

  plumber2

  Heb je een CV onderhoudscontract nodig?

  24/7 DIRECTE HULP

  VOORDELIG EN SNEL

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Bel ons voor gratis advies of een offerte op maat

  Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 020 – 261 13 00

  CV onderhoudscontract

  De cv-ketel komt zeker in de wintermaanden goed van pas. Je hebt ook graag snel een oplossing, mocht er een storing zijn. Om deze reden vooral kiezen veel consumenten kiezen voor een onderhoudscontract en voor het gemak bij de leverancier die de cv-ketel geïnstalleerd heeft. Er is maandelijks een bedrag te betalen voor algemeen onderhoud (controle, reiniging en eventueel afstellen van de cv-ketel). Er zijn verschillende cv onderhoudscontracten en die worden verder besproken.

  Lees meer
  Call Now Button