Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
030 227 18 73

OP ZOEK NAAR EEN CV ONDERHOUDSCONTRACT?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerte  U ontvangt gratis de offerte!

  24/7 DIRECTE HULP

  Wij zijn 24/7 bereikbaar en dus kunnen wij de klus op elk moment van de dag klaren. Heb je behoefte aan een loodgieter die ’s nachts langskomt? Neem contact met ons op.

  SCHERPE PRIJZEN & SNEL

  LoodgieterinAmsterdam.com is zeer snel ter plaatse en is enorm flexibel. Vandaag een lekkage in huis = direct opgelost. Door onze goede logistiek zijn we in staat om snel te schakelen!

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Wij zijn lid van Uneto-VNI, hierdoor ben je altijd verzekerd van garantie en kwaliteit. Daarnaast werken we met de beste vakmannen in Amsterdam en omstreken. Nog een reden dus om ons te bellen!

  Wat zeggen onze klanten over ons?

  Snelle en goede service. Waren direct dezelfde dag nog bij ons aanwezig om de CV-ketel te vervangen. Erg fijn omdat het koud werd in huis zonder een werkende CV ketel. Nogmaals bedankt!

  Maartje Heeffer

  Een tijd lang liep het water in de WC van ons studentenhuis niet meer weg. Erg smerig natuurlijk, maar niemand wilde het gaan proberen te verhelpen. Gelukkig heeft LoodgieterinAmsterdam.com de WC snel en vakkundig gemaakt.

  Mark Huijsmans

  Goed geholpen door loodgieterinAmsterdam.com. Waren snel te plaatsen en zijn zeer vakkundig. Binnen 30 minuten was mijn lekkage opgelost. Dankjewel!

  Dirk de Vries

  Goed loodgietersbedrijf! Erg tevreden over de loodgieters en zeker over de snelheid. Ik heb zelf enigzins wat ervaring met het ontstoppen van douches, maar ik laat het voortaan liever aan LoodgieterinAmsterdam.com over!

  Marieke Vesters
  plumber2

  Heb je een CV onderhoudscontract nodig?

  24/7 DIRECTE HULP

  VOORDELIG EN SNEL

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Bel ons voor gratis advies of een offerte op maat

  Wie zijn wij?

  Wij specialiseren ons in het ontstoppen van verstoppingen, het repareren van lekkages en het keuren en vervangen van CV ketels.

  Inmiddels hebben wij al 15 jaar ervaring in het loodgieterswereldje. Vandaar dat alle onze loodgieters veel ervaring hebben met de meest uiteenlopende problemen. Geen klus is ons te groot of te moeilijk. Wij werken alleen met ervaren, vakkundige en professionele loodgieters die allemaal beschikken over de juiste certificaten. Daarnaast zijn wij vaak goedkoper en sneller te plaatsen dan andere loodgietersbedrijven.

  Neem vandaag nog contact met ons op door te bellen naar: 020 – 261 13 00

  Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 020 – 261 13 00

  CV onderhoudscontract

  De cv-ketel komt zeker in de wintermaanden goed van pas. Je hebt ook graag snel een oplossing, mocht er een storing zijn. Om deze reden vooral kiezen veel consumenten kiezen voor een onderhoudscontract en voor het gemak bij de leverancier die de cv-ketel geïnstalleerd heeft. Er is maandelijks een bedrag te betalen voor algemeen onderhoud (controle, reiniging en eventueel afstellen van de cv-ketel). Er zijn verschillende cv onderhoudscontracten en die worden verder besproken.

  Hier kun je overeenkomst-modellen en tarieven van de overige bedrijven bekijken. Neem contact op met loodgieterinamsterdam voor de voordeligste aanbiedingen (regio Amsterdam en omgeving)

  Verschillende onderhoudscontracten

  Het meest voorkomende contract houdt in dat je geen voorrijkosten en uurloon betaalt, alleen eventuele materiaalkosten. Het duurdere “all-in service” contract dekt de materiaalkosten, maar niet levenslang. Bij een all-in-service contract is de looptijd vaak beperkt. Dat wil zeggen dat na een bepaalde periode van bijvoorbeeld 8 jaar na aanschaf van de ketel, het all-in-servicecontract overgaat in een basis servicecontract en dat nu wel de materiaalkosten betaalt moeten worden.

  Waarop wordt er gecontroleerd?

  De onderdelen die de installateur bij een onderhoudsbeurt dient te controleren zijn:

  • Het controleren van de veiligheid van de rookgasafvoer. Als je in een appartementencomplex woont, dan dient de installateur de hoeveelheid aan aanwezige koolmonoxide te controleren in de ruimte.
  • Hoe groot de waarden van zuurstof, koolstofdioxide en koolmonoxide in de rookgassen van het gastoestel zijn.
  • De afstelling van het gastoestel. Als het gastoestel optimaal is afgesteld zorgt dit voor een veilige en energiezuinige werking hiervan.
  • Of er voldoende ventilatievoorzieningen in de ruimte aanwezig zijn.
  • De gehele montage van de installatie, zoals bevestiging van de rookgasafvoer.
  • Controle op eventuele lekkages.

  Kies je bij een nieuwe ketel wel of niet voor een onderhoudscontract?

  cv-onderhoudscontractIs een onderhoudscontract dan wel nodig bij nieuwe cv’s? Het is in de eerste jaren niet echt nodig, want de kansen op defecten zijn relatief klein. Vaak staat er in de garantievoorwaarden dat er minimaal 1 keer per jaar (of 2 jaar) een onderhoudsbeurt moet worden uitgevoerd, door een erkend installateur. Controleer in jouw geval dus goed de garantievoorwaarden van de ketel.

  Wat is nu dan voordeliger? Een onderhoudscontract of ervoor kiezen de kosten van een éénmalig onderhoudsbeurt te betalen?

  Het is allemaal jouw keus! Ca. € 75 – € 100, – zal je moeten neertellen voor een standaard onderhoudsbeurt. Jij kiest als je dit jaarlijks wenst te betalen. Per aanbieder verschillen de prijzen van onderhoudscontracten. De bedragen kunnen variëren van € 76, – voor het basis onderhoudscontract tot € 210, – voor een all-in-service abonnement. De prijzen van de contracten verschillen door de verscheidene opties die de dergelijke contract bieden. Alle contracten zijn inclusief onderhoudskosten, arbeidskosten en voorrijkosten. Bij een storing zijn er afwijkende tarieven.

  Opmerkelijke voorwaarden

  • Avondoptie (er is een toeslag verbonden voor het ’s avonds uitrijden van een monteur).
  • Voor regio Amsterdam wordt er een toeslag van € 0,80 cent per adres berekend.
  • Arbeidsloon is inclusief tot 2 uur arbeid. Daarna geldt het volledige uurloon.
  • Is de ketel ouder is dan 3 jaar, geldt een toeslag van € 3,35 per maand.
  • Extra kosten voor het vervuilen van de CV ketel.
  • Soms is vergoeding van materiaal € 250, -, ondanks het contract “Abonnement inclusief materiaal” aangeeft.
  • De 1e servicebeurt is niet bijberekend in de abonnementskosten.
  • Na 3 storingen worden voorrijkosten bijgerekend.
  • Alleen randapparatuur is inbegrepen, installatie onderdelen niet.

  Waar je op moet letten bij een cv onderhoudscontract

  • Als de onderhoudsfrequentie van het bedrijf overeenkomt met de garantievoorwaarden.
  • Als het bedrijf erkend installateur is.
  • Als het contract inclusief onderhoudskosten, arbeidskosten en voorrijkosten is.
  • Als er een beschikbare storingshulp is die 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar is.
  • Als er bij storing de voorrij –en arbeidskosten ook inclusief zijn.
  • Als onderhoud en storingen inclusief materiaalkosten zijn.
  • De minimale contractduur.

  Besparen met een cv onderhoudscontract

  • Verlaag de aanvoertemperatuur: Stem dit af op de seizoenen.
  • Stel de ECO stand warmtewisselaar in: Dat betekent dat het iets langer duurt voordat de kraam warm water geeft, maar je bespaart energie.
  • Stel de radiatoren in combinatie met cv-ketel af: Je kunt ca. € 120, – op jaarbasis besparen door het correct af te stellen.
  • Ontlucht de radiatoren en ketel: Met een speciaal sleuteltje draai je de ontluchtingsventieltjes op de radiator open, totdat er water uit komt. Hetzelfde doe je met alle radiatoren in de woning.
  • Controleer regelmatig de waterdruk: De optimale waterdruk zit tussen 1,5 en 2 bar. Bij uitzonderingen tussen 1 en 1,5.
  • Controleer op gaslekkages: Laat je gasleidingen elke keer om een aantal jaar controleren op eventuele kleine lekkages.

  Kies je toch voor een onderhoudscontract, vraag een gratis offerte aan loodgieter Amsterdam. Bekijk en kies een service -en onderhoudscontract naar wens, met de beste service tegen gegarandeerd de laagste prijzen.

  Lees meer
  Call Now Button