Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
030 227 18 73

LAST VAN EEN PLAFOND LEKKAGE?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerte  U ontvangt gratis de offerte!

  24/7 DIRECTE HULP

  Wij zijn 24/7 bereikbaar en dus kunnen wij de klus op elk moment van de dag klaren. Heb je behoefte aan een loodgieter die ’s nachts langskomt? Neem contact met ons op.

  SCHERPE PRIJZEN & SNEL

  LoodgieterinAmsterdam.com is zeer snel ter plaatse en is enorm flexibel. Vandaag een lekkage in huis = direct opgelost. Door onze goede logistiek zijn we in staat om snel te schakelen!

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Wij zijn lid van Uneto-VNI, hierdoor ben je altijd verzekerd van garantie en kwaliteit. Daarnaast werken we met de beste vakmannen in Amsterdam en omstreken. Nog een reden dus om ons te bellen!

  Wat zeggen onze klanten over ons?

  Snelle en goede service. Waren direct dezelfde dag nog bij ons aanwezig om de CV-ketel te vervangen. Erg fijn omdat het koud werd in huis zonder een werkende CV ketel. Nogmaals bedankt!

  Maartje Heeffer

  Een tijd lang liep het water in de WC van ons studentenhuis niet meer weg. Erg smerig natuurlijk, maar niemand wilde het gaan proberen te verhelpen. Gelukkig heeft LoodgieterinAmsterdam.com de WC snel en vakkundig gemaakt.

  Mark Huijsmans

  Goed geholpen door loodgieterinAmsterdam.com. Waren snel te plaatsen en zijn zeer vakkundig. Binnen 30 minuten was mijn lekkage opgelost. Dankjewel!

  Dirk de Vries

  Goed loodgietersbedrijf! Erg tevreden over de loodgieters en zeker over de snelheid. Ik heb zelf enigzins wat ervaring met het ontstoppen van douches, maar ik laat het voortaan liever aan LoodgieterinAmsterdam.com over!

  Marieke Vesters
  plumber2

  Hulp nodig bij een plafond lekkage?

  24/7 DIRECTE HULP

  VOORDELIG EN SNEL

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Bel ons voor gratis advies of een offerte op maat

  Wie zijn wij?

  Wij specialiseren ons in het ontstoppen van verstoppingen, het repareren van lekkages en het keuren en vervangen van CV ketels.

  Inmiddels hebben wij al 15 jaar ervaring in het loodgieterswereldje. Vandaar dat alle onze loodgieters veel ervaring hebben met de meest uiteenlopende problemen. Geen klus is ons te groot of te moeilijk. Wij werken alleen met ervaren, vakkundige en professionele loodgieters die allemaal beschikken over de juiste certificaten. Daarnaast zijn wij vaak goedkoper en sneller te plaatsen dan andere loodgietersbedrijven.

  Neem vandaag nog contact met ons op door te bellen naar: 020 – 261 13 00

  Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 020 – 261 13 00

  Plafond lekkage

  Wanneer je die verkleurde kringen aan jouw plafond begint te zien, kun je aannemen dat niet alleen een lekkage gedicht moet worden. De lekkage is er al een hele poos, dat het nu te zien komt geeft aan dat het plafond op die plek alsmaar nat is geworden. Met verkleuring als gevolg.

  Nu moet eerst de oorzaak van de waterschade achterhaald, dan de lekkage verholpen en daarna pas het plafond gerepareerd worden.

  Onze diensten houden niet alleen reparatie in, maar ook het lokaliseren van de oorzaak en die verhelpen. Wij zijn daarom 1x 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar voor jou ter beschikking. Je weet ten slotte nooit wanneer zo een ongerief je overkomt.

  Oorzaken van plafond lekkage

  Er kunnen verscheidene oorzaken zijn die een plafond lekkage als gevolg kunnen hebben.

  Kan zijn:

  • Slechte waterleiding of afvoerbuis.

  Een slechte waterbuis kan altijd zorgen voor ernstige schade. Een lekkende waterleiding van de boven verdieping kan uit de afvoerbuis in de muur sijpelen. Hoe eerder je de lekkage ontdekt en het aangepakt wordt, hoe minder onkosten dat betekent.

  • Verstopte dakgoot.

  Er wordt vaak genoeg geen rekening hiermee gehouden bij lekkage. Wanneer de dakgoot volloopt, kan de onderkant van de dakrand zich begeven en zal langzaam maar zeker voor lekkage zorgen. Let er dus op dat de dakgoot tijdig opgeschoond wordt.

  • Een lek in het dak.

  Een lekkage in het dak is zeker een mogelijke oorzaak, vooral bij een plat dak komt dit regelmatig voor. De op asfalt gebaseerde dakbedekking gaat namelijk maar een paar jaar mee. Bepaalde onderdelen van de dakbedekking krimpen en zetten uit met het klimaat, daarom is het juiste moment je dak te ( laten ) controleren als het recentelijk koud is geweest.

  • Beschadigde schoorsteen.

  Dit is ook een veel voorkomende oorzaak van lekkages. Je hebt dan dat het dak lood rondom de stenen basis schade heeft of er gebarsten stenen in zitten. Deze zorgen er voor dat er water naar binnenkomt.

  Voordat de reparatie aan het dak begint, dus eerst de oorzaak ( laten ) lokaliseren en ook ( laten ) verhelpen.

  Lekkage reparatie

  Plafond lekkageVoor het repareren van de lekkage in het dak, moet de lekkage gevonden worden. Bij platte daken is dat vaak genoeg tijdrovend en eist een grondige inspectie, want de lekkage kan van de ene kant van het huis helemaal doorlopen naar de andere kant. Aan de hand van hoeveel water is opgezogen of op plekken is gaan zitten, kan een berekening van de totale kosten worden opgemaakt. Wij staan je bij met deskundige adviezen om te bepalen wat de opties zijn en welke het voordeligst voor je uitkomen.

  De simpelste en snelle oplossing voor een kleine lekkage is het gebruik van vloeibare dakbedekking, maar deze methode is meestal van tijdelijke aard.

  Voor platte daken is een bitumen dakbedekking een van de meest gebruikte dakbedekkingen die wordt gebruikt. Het principe hiervan is dat de dakbedekking wordt vast gebrand op het houten dakbeschot, met of zonder onderlaag. Het is aan te raden meteen dakisolatie aan te ( laten ) brengen, zodat de stookkosten jaarlijks flink dalen.

  Het verhelpen van dak lekkages kan in de meeste gevallen met onze vloeibare dakbedekking. Deze oplossing wordt vaker aangeboden vooral op platte daken, zodat er niet in alle gevallen meer werkzaamheden hoeven plaats te vinden aan jouw dak.

  Plafond herstellen

  Nu de oorzaak van de lekkage en de lekkage zijn verholpen, gaan wij te werk aan jouw plafond. In sommige gevallen is de waterschade in het plafond niet aanzienlijk groot, het plafond kan opdrogen en de plek van de vlek hoeft misschien niet vervangen te worden. Je kunt hem op door ons met versnelde technieken laten opdrogen, maar dat geeft niet de garantie dat het er weer mooi uit zal zien.

  Voor een volledige offerte, verdeeld in werkzaamheden, kun je hier terecht.

  Laat de lekkage in jouw plafond geen probleem voor je vormen, maak het ons probleem!

  Lees meer
  Call Now Button