Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
030 227 18 73

OP ZOEK NAAR EEN ONTSTOPPINGSBEDRIJF?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerte  U ontvangt gratis de offerte!

  24/7 DIRECTE HULP

  Wij zijn 24/7 bereikbaar en dus kunnen wij de klus op elk moment van de dag klaren. Heb je behoefte aan een loodgieter die ’s nachts langskomt? Neem contact met ons op.

  SCHERPE PRIJZEN & SNEL

  LoodgieterinAmsterdam.com is zeer snel ter plaatse en is enorm flexibel. Vandaag een lekkage in huis = direct opgelost. Door onze goede logistiek zijn we in staat om snel te schakelen!

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Wij zijn lid van Uneto-VNI, hierdoor ben je altijd verzekerd van garantie en kwaliteit. Daarnaast werken we met de beste vakmannen in Amsterdam en omstreken. Nog een reden dus om ons te bellen!

  Wat zeggen onze klanten over ons?

  Snelle en goede service. Waren direct dezelfde dag nog bij ons aanwezig om de CV-ketel te vervangen. Erg fijn omdat het koud werd in huis zonder een werkende CV ketel. Nogmaals bedankt!

  Maartje Heeffer

  Een tijd lang liep het water in de WC van ons studentenhuis niet meer weg. Erg smerig natuurlijk, maar niemand wilde het gaan proberen te verhelpen. Gelukkig heeft LoodgieterinAmsterdam.com de WC snel en vakkundig gemaakt.

  Mark Huijsmans

  Goed geholpen door loodgieterinAmsterdam.com. Waren snel te plaatsen en zijn zeer vakkundig. Binnen 30 minuten was mijn lekkage opgelost. Dankjewel!

  Dirk de Vries

  Goed loodgietersbedrijf! Erg tevreden over de loodgieters en zeker over de snelheid. Ik heb zelf enigzins wat ervaring met het ontstoppen van douches, maar ik laat het voortaan liever aan LoodgieterinAmsterdam.com over!

  Marieke Vesters
  plumber2

  Op zoek naar een ontstoppingsbedrijf?

  24/7 DIRECTE HULP

  VOORDELIG EN SNEL

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Bel ons voor gratis advies of een offerte op maat

  Wie zijn wij?

  Wij specialiseren ons in het ontstoppen van verstoppingen, het repareren van lekkages en het keuren en vervangen van CV ketels.

  Inmiddels hebben wij al 15 jaar ervaring in het loodgieterswereldje. Vandaar dat alle onze loodgieters veel ervaring hebben met de meest uiteenlopende problemen. Geen klus is ons te groot of te moeilijk. Wij werken alleen met ervaren, vakkundige en professionele loodgieters die allemaal beschikken over de juiste certificaten. Daarnaast zijn wij vaak goedkoper en sneller te plaatsen dan andere loodgietersbedrijven.

  Neem vandaag nog contact met ons op door te bellen naar: 020 – 261 13 00

  Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 020 – 261 13 00

  Ontstoppingsbedrijf

  Het is vaak moeilijk je afvoer –of rioolverstopping zelf te verhelpen. Het kan zijn dat de juiste gereedschappen en materialen ontbreken of misschien heb je er de tijd niet echt voor. Maak dan gebruik van onze 24/7 service, een gekwalificeerde ontstoppingsvakman loopt langs om het probleem snel en vakkundig te verhelpen.

  Maak gebruik van onze:

  • 24/7 Noodhulp
  • Snelle aanwezigheid
  • Scherpe prijzen
  • Erkende rioolexpertise
  • Ontstoppen en rioolservice
  • In Amsterdam en omgeving
  • Particulier en zakelijk

  Uitstekende service, 24 uur per dag

  onstoppingsbedrijfDe vele ongemakken die een verstopping in het riool of in de afvoer met zich meebrengen zijn haast niet te beschrijven. Het is daarom van enorm belang dat de problemen snel en vakkundig verholpen worden door een deskundig ontstoppingsbedrijf met 40 jaar ervaring. De vakmannen van het ontstoppingsbedrijf loodgieterinamsterdam.com hebben de kennis en ervaring om verstoppingen snel en effectief te verhelpen. Wij maken van jouw probleem, ons probleem. Er wordt zorgvuldig met jouw WC, wasbak, douche, of gootsteen omgegaan. Deze worden daarom snel en op de meest langdurige manier gerepareerd.

  Onze 24/7 Noodhulp is voor jou ter beschikking, want ook snelle hulp is noodzakelijk voor onverwachtse problemen. Als jij niet met een gerust hart kan gaan slapen, gaan wij nog niet naar huis. Heel gauw ben je van alle afvoer –en rioolproblemen af.

  Waar staan wij garant voor?

  Om jou, als klant, tevreden te stellen, houden wij de volgende zaken hoog in acht:

  • Hoge kwaliteit.
  • Snelle afhandeling
  • Voordelige tarieven

  Ontstoppingsbedrijf / diensten

  • Riool ontstoppen

  Hoe herken je die? Je kunt een verstopt riool herkennen aan verschillende tekenen, bijvoorbeeld als het water in de wasbak of douchebak blijft staan of als het niet zo snel als voorheen wegstroomt door het afvoerputje. Je kunt dus constateren dat de riolering verstopt is. Blijft de verstopping aanhouden en wordt die niet meteen aangepakt, kan die een behoorlijke stank veroorzaken. Die stank, die in de hele nabije ruimte te ruiken is, kom je niet vanaf zolang de rioolverstopping niet is verholpen.

  • Wc ontstoppen

  Het is niet eenvoudig vroegtijdig een verstopte wc te herkennen. Het kan zijn dat er bijna geen water meer in je toiletpot zit, dan kan het zijn dat de wc verstopt is. Wat ook voor kan komen is dat riolering slecht of verkeerd belucht is, met als gevolg een verstopte wc.

  Als je merkt dat de wc niet meer doorspoelt, is er duidelijk sprake van een verstopping en raden wij aan niet nog eens proberen door te spoelen. Volg de stappen om deze te ontstoppen of bel een vakman.

  • Keukenafvoer ontstoppen

  De keukenafvoer treedt in werking zodra de keukenkraan opengaat. Het kan zijn om even je handen te wassen, om borden af te spoelen, groente en fruit schoon te maken en zeker als je er graag/regelmatig in vertoeft. Het is helemaal geen prettige ervaring te merken dat het water in de spoelbak plotseling niet zo snel of helemaal niet wegstroomt. De rioolleidingen kunnen veel schade kunnen oplopen door die kleine verstopping.

  Pas de standaard ontstoppingsstappen toe, met de plopper, azijn/soda, sifon schoonmaken en zo ver je kan de afvoerleiding te ontstoppen. Lukt het niet of zit de verstopping buiten jouw bereik, neem dan gauw contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat je weer normaal gebruik kunt maken van de keuken.

  • Bad afvoer ontstoppen

  Het is duidelijk merkbaar wanneer de bad afvoer verstopt is, dan stroomt het badwater niet ( zo snel) weg. Zelfs zo een kleine verstopping kan voor ernstige problemen zorgen in het hoofdriool, dus moet deze ook snel aangepakt worden. Je kunt het zelf aanpakken als je over de gereedschappen beschikt. Neem contact met ons op voor een deskundige aanpak, mocht het niet zelf lukken.

  • Doucheputje ontstoppen

  Het kan voorkomen dat het water nog wegstroomt, al is het langzaam, en er sprake is van rioolstank. Dat gebeurt bij verstopte doucheputjes. De verstopping is daarnaast ook te herkennen aan water dat nauwelijks of helemaal niet meer wegstroomt. Het niet tijdig aanpakken van deze verstopping kan de houdbaarheid van je rioolleidingen ernstig aantasten.

  • Wastafel ontstoppen

  Het scheren en tandenpoetsen kunnen haar en tandpastarestjes achterlaten, waardoor deze afvoer ook verstopt kan raken. Verstoppingen in de wastafel die niet of niet onvoldoende verholpen worden, kan ervoor zorgen dat het probleem zich verspreid of zelfs kan leiden tot scheuringen in de leidingen.

  • Hemelwaterafvoer ontstoppen

  Deze verstoppingen doen zich voor door achterstallig onderhoud. Het is belangrijk dat de regenpijpen, dakgoten en andere onderdelen van de HWA goed onderhouden en schoon zijn. Je kunt verstoppingen voorkomen door deze minstens 2 keer per jaar onderhoud te plegen.

  • Regenpijp ontstoppen

  Wij zijn in Nederland geen vreemden wat regen betreft, dus weten we ook wat veel water is. De regen kan heel vaak voor wateroverlast zorgen, dus is het van groot belang dat de regenpijpen tijdig gereinigd worden om deze overlast te voorkomen.

  • Afvoer ontstoppen

  Verstoppingen bij een verstopte wc, douche, wastafel, gootsteen of bad leiden direct naar het hoofdriool. Onmiddellijke aanpak kan daarom rioolstank voorkomen.

  • Gootsteen ontstoppen

  Hoe eerder je zo een verstopping ontdekt, hoe eenvoudiger en goedkoper de aanpak.

  Voor deskundige aanpak over elke verstopping ben je bij ons terecht. Laat dit niet jouw probleem blijven.

  Lees meer
  Call Now Button