Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
030 227 18 73

LAST VAN EEN BADKAMER LEKKAGE?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerte  U ontvangt gratis de offerte!

  24/7 DIRECTE HULP

  Wij zijn 24/7 bereikbaar en dus kunnen wij de klus op elk moment van de dag klaren. Heb je behoefte aan een loodgieter die ’s nachts langskomt? Neem contact met ons op.

  SCHERPE PRIJZEN & SNEL

  LoodgieterinAmsterdam.com is zeer snel ter plaatse en is enorm flexibel. Vandaag een lekkage in huis = direct opgelost. Door onze goede logistiek zijn we in staat om snel te schakelen!

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Wij zijn lid van Uneto-VNI, hierdoor ben je altijd verzekerd van garantie en kwaliteit. Daarnaast werken we met de beste vakmannen in Amsterdam en omstreken. Nog een reden dus om ons te bellen!

  Wat zeggen onze klanten over ons?

  Snelle en goede service. Waren direct dezelfde dag nog bij ons aanwezig om de CV-ketel te vervangen. Erg fijn omdat het koud werd in huis zonder een werkende CV ketel. Nogmaals bedankt!

  Maartje Heeffer

  Een tijd lang liep het water in de WC van ons studentenhuis niet meer weg. Erg smerig natuurlijk, maar niemand wilde het gaan proberen te verhelpen. Gelukkig heeft LoodgieterinAmsterdam.com de WC snel en vakkundig gemaakt.

  Mark Huijsmans

  Goed geholpen door loodgieterinAmsterdam.com. Waren snel te plaatsen en zijn zeer vakkundig. Binnen 30 minuten was mijn lekkage opgelost. Dankjewel!

  Dirk de Vries

  Goed loodgietersbedrijf! Erg tevreden over de loodgieters en zeker over de snelheid. Ik heb zelf enigzins wat ervaring met het ontstoppen van douches, maar ik laat het voortaan liever aan LoodgieterinAmsterdam.com over!

  Marieke Vesters
  plumber2

  Hulp nodig bij een badkamer lekkage?

  24/7 DIRECTE HULP

  VOORDELIG EN SNEL

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Bel ons voor gratis advies of een offerte op maat

  Wie zijn wij?

  Wij specialiseren ons in het ontstoppen van verstoppingen, het repareren van lekkages en het keuren en vervangen van CV ketels.

  Inmiddels hebben wij al 15 jaar ervaring in het loodgieterswereldje. Vandaar dat alle onze loodgieters veel ervaring hebben met de meest uiteenlopende problemen. Geen klus is ons te groot of te moeilijk. Wij werken alleen met ervaren, vakkundige en professionele loodgieters die allemaal beschikken over de juiste certificaten. Daarnaast zijn wij vaak goedkoper en sneller te plaatsen dan andere loodgietersbedrijven.

  Neem vandaag nog contact met ons op door te bellen naar: 020 – 261 13 00

  Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 020 – 261 13 00

  Badkamer lekkage

  Elke lekkage, waar van een woning of gebouw dan ook, is zeer vervelend. In geval van verstoppingen kun je gemakkelijker constateren waar het probleem zit. Het probleem van badkamer lekkages is dat de oorzaken erg divers kunnen zijn, vaak zijn het scheuren die zijn ontstaan door slijtage.

  badkamer-lekkageDoordat de lekkages vaak moeilijk zelf op te sporen zijn, kan de oorzaak niet direct aangegeven worden en dat maakt het zelf verhelpen helemaal onmogelijk.

  Gelukkig heeft de loodgieterinamsterdam de modernste en meest effectieve technologie waarmee al heel gauw het probleem geconstateerd wordt. Het voordeel hiervan is dat er maar een kleine ruimte gebruikt hoeft te worden om de lekkage te verhelpen, zonder veel hak –en breekwerk. De plek waar er gewerkt wordt, ondervindt dus minimale schade.

  Mogelijke oorzaken van badkamer lekkage

  Vaak ontstaan er scheuren door slijtage in:

  • Het tegelwerk
  • Het kit-werk
  • De waterleidingen
  • De afvoer
  • De sifon
  • De kranen

  Als de lekkage bij één van de kranen zit, is die relatief eenvoudig op te lossen. Dat geldt niet zo zeer voor de leidingen of afvoer die weggewerkt zijn, die zijn moeilijker te reiken dus ook moeilijker op te lossen.

  Wat je van ons kunt verwachten

  • Wij zijn binnen een uur aanwezig op bestemming, volledig voorbereid om jou de beste dienst aan te bieden. Operatiegebied is Amsterdam en omgeving.
  • Ons gekwalificeerd personeel maakt gebruik van de meest geavanceerde technologie om de lekkage op te sporen.
  • Na het opsporen, wordt de plek gemarkeerd. Dan volgt de rapportage.
  • Er wordt een uitgebreid rapportage gemaakt, compleet met fotobijlage en binnen 48 uur gepresenteerd.
  • Nu bekijken wij samen wat de beste herstelmethode is tegen de scherpste prijzen.

  Badkamer lekdetectie

  Op locatie aangekomen zijn er een aantal stappen die we ondernemen voor het opsporen van de badkamer lekkage.

  • Vochtmeting. Met onze vochtmeter wordt de vochtigheid gemeten in verscheidene materialen binnen de badkamer, zoals in: hout, steen en gips. Is er een hoge uitslag, dan is de kans groot dat we het lek gevonden hebben. In ieder geval hebben wij de “verdachte” plekken binnen de badkamer opgespoord.
  • Opsporen juiste leidinggroep. Bij deze methode wordt er gebruik gemaakt van een manometer, om de druk analoog en digitaal te meten. Via de oorsprong zetten wij alle leidingen van de badkamer onder druk, hierdoor kunnen wij zien bij welke leiding er afname in druk is. Lekkage achterhaald! Om exacter achter de plek van de lekkage te komen, wordt de leiding op kortere afstanden onderzocht.
  • Afhankelijk van de locatie van de lekkage wordt één van de volgende technieken toegepast voor de opsporing van de precieze locatie van de badkamer lekkage:
   • Bij deze methode wordt een heel kleine camera door een 8 mm groot gat geplaatst, die de lekkage visueel dient op te sporen. Deze techniek wordt overwegend gebruikt wanneer de badkamer lekkage totaal niet zichtbaar is, zoals onder het bad, onder de douchebak of in het inbouwreservoir.
   • Kleurstofdetectie. Er wordt milieuvriendelijke kleurstof toegevoegd aan het water en door de leiding gespoeld, zodoende kan de lekkage opgespoord worden.
   • Gasdetectie. Wij gebruiken gasdetectie apparatuur en schadeloos gas om de lekkage op te sporen. Door de druk af te halen van de waterleidingen, kan deze met traceergas ingespoten worden. Met behulp van onze gasdetectie apparatuur kunnen wij opsporen waar het gas de leiding verlaat. Daar is dus de lekkage. Na dit proces wordt de leiding weer volledig schoon geblazen en het water weer aangesloten.
   • Riool camera gebruiken. Wij gebruiken hiervoor een piepkleine camera om binnenin de rioleringsbuis te kijken. Visuele inspectie kan de lekkage vaak genoeg ook opsporen.
   • Akoestiek. Een akoestiek set en bodemmicrofoon worden gebruikt om hoogfrequent ruis geluid, dat lek in een leiding veroorzaakt, op te sporen. De locatie van de badkamer lekkage kunnen wij hierdoor zeer nauwkeurig opsporen.
   • Thermografie. Dit houdt in dat de temperaturen die de waterleidingen en afvoeren vrijlaten, door met koud of warm water belast te zijn, worden gevolgd. Zo zien we waar het water de leiding verlaat, met als conclusie dat de exacte locatie opgespoord is.

  Na het opsporen van de badkamer lekkage wordt de plek gemarkeerd, zodat wanneer aan gewerkt moet worden wij meteen aan de slag kunnen. Er wordt een uitgebreid rapportage gemaakt compleet met fotobijlage en binnen 48 uur gepresenteerd, waarin alle meetresultaten verwerkt zijn.

  Onze adviezen worden aan je voorgehouden en wij bekijken dan samen wat de beste herstelmethode is, tegen de scherpste prijzen.

  Lees meer
  Call Now Button