Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
030 227 18 73

HEB JE EEN LOODGIETER NODIG?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerteU ontvangt gratis de offerte!

WC VERSTOPT

Heb je een verstopping? Wij lossen het voor je op! Gespecialiseerde loodgieters op het gebied van verstoppingen in de badkamer, keuken of ergens anders.

dienst 2

LEKKAGE

Heb je last van een lekkage? Neem contact met ons op. Door veel ervaring verhelpen we de lekkage erg snel. Bel ons op 020 – 261 13 00

dienst 1

CV KETEL STORING

Defecte of kapotte CV ketel? Niet altijd is een vervanging nodig! Laat de controle uitvoeren door professionals en bespaar onnodige kosten.

dienst 3

Wat zeggen onze klanten over ons?

Snelle en goede service. Waren direct dezelfde dag nog bij ons aanwezig om de CV-ketel te vervangen. Erg fijn omdat het koud werd in huis zonder een werkende CV ketel. Nogmaals bedankt!

Maartje Heeffer

Een tijd lang liep het water in de WC van ons studentenhuis niet meer weg. Erg smerig natuurlijk, maar niemand wilde het gaan proberen te verhelpen. Gelukkig heeft LoodgieterinAmsterdam.com de WC snel en vakkundig gemaakt.

Mark Huijsmans

Goed geholpen door loodgieterinAmsterdam.com. Waren snel te plaatsen en zijn zeer vakkundig. Binnen 30 minuten was mijn lekkage opgelost. Dankjewel!

Dirk de Vries

Goed loodgietersbedrijf! Erg tevreden over de loodgieters en zeker over de snelheid. Ik heb zelf enigzins wat ervaring met het ontstoppen van douches, maar ik laat het voortaan liever aan LoodgieterinAmsterdam.com over!

Marieke Vesters
plumber2

Heb je last van een lekkage, een verstopping of werkt uw CV ketel niet meer?

24/7 DIRECTE HULP

VOORDELIG EN SNEL

ALTIJD CORRECT ADVIES

Bel ons voor gratis advies of een offerte op maat

24/7 DIRECTE HULP

Wij zijn 24/7 bereikbaar en dus kunnen wij de klus op elk moment van de dag klaren. Heb je behoefte aan een loodgieter die ’s nachts langskomt? Neem contact met ons op.

SCHERPE PRIJZEN & SNEL

LoodgieterinAmsterdam.com is zeer snel ter plaatse en is enorm flexibel. Vandaag een lekkage in huis = direct opgelost. Door onze goede logistiek zijn we in staat om snel te schakelen!

ALTIJD CORRECT ADVIES

Wij zijn lid van Uneto-VNI, hierdoor ben je altijd verzekerd van garantie en kwaliteit. Daarnaast werken we met de beste vakmannen in Amsterdam en omstreken. Nog een reden dus om ons te bellen!

Wie zijn wij?

Wij specialiseren ons in het ontstoppen van verstoppingen, het repareren van lekkages en het keuren en vervangen van CV ketels.

Inmiddels hebben wij al 15 jaar ervaring in het loodgieterswereldje. Vandaar dat alle onze loodgieters veel ervaring hebben met de meest uiteenlopende problemen. Geen klus is ons te groot of te moeilijk. Wij werken alleen met ervaren, vakkundige en professionele loodgieters die allemaal beschikken over de juiste certificaten. Daarnaast zijn wij vaak goedkoper en sneller te plaatsen dan andere loodgietersbedrijven.

Neem vandaag nog contact met ons op door te bellen naar: 020 – 261 13 00

Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 020 – 261 13 00

Loodgieter Ijburg

Een ongelukje in of aan huis gebeurt helaas vaker dan we willen. Een lekkage in een van de leidingen of een verstopping in de douche of de afgoot komt vaak genoeg voor. Dagelijks zorgen onze loodgieters er voor dat vervelende gevallen als deze weer snel tot de verleden tijd behoren.

loodgieter ijburgWanneer jij een betaalbare en vakkundige loodgieter nodig hebt kun je direct nog met ons contact opnemen en wij zorgen dat er een loodgieter bij jou aan huis komt.

Waar kun je een loodgieter voor inschakelen?

Zowel voor onderhoud als voor problemen hebben wij loodgieters beschikbaar. Aangeraden wordt ook om geregeld aandacht te besteden aan onderhoud van de waterleidingen en onderhoud aan de CV ketel. Door geregeld onderhoud te laten plegen wordt de kans op problemen aanzienlijk verminderd. Mocht het toch voorkomen dat er problemen ontstaan en je dit niet zelfstandig kunt oplossen dan kun je een loodgieter inschakelen uit de regio IJburg.

Dat kan bij eventuele verstoppingen of een lekkage. Bij ons is het ook mogelijk om een spoed loodgieter IJburg in te schakelen. Dat kan door de weeks en in het weekend zowel ’s nachts als overdag. Wij zijn dus 24 uur per dag en 7 dagen in de week beschikbaar om een spoed loodgieter IJburg bij jou aan huis langs te sturen.

Wat kun je van loodgieter Ijburg verwachten?

Als wij bij jou thuis weg gaan dan is de klus ook echt geklaard. Met de ervaring en kennis van onze loodgieters weten ze wat ze doen. Je hoeft niet bang te zijn dat het probleem vervolgens weer tevoorschijn komt. Bij een verstopping wordt er voor gezorgd dat de leidingen weer goed schoon zijn, bij een lekkage wordt het lek gevonden en gerepareerd en een CV ketel zal weer snel werken zoals het hoort.

Bel vandaag nog naar: 020 – 261 13 00 of

Bezoek onze website: www.loodgieterinamsterdam.com

Lees meer
Call Now Button