LoodgieterinRotterdam.com_

24/7 Noodhulp

Snel aanwezig

Scherpe prijzen

Bel 020 - 261 13 00

Verstopping

Last van verstoppingen in je huis of in het bedrijf? Laat ons het doen! Wij zijn gespecialiseerd in het ontstoppen van badkamers, toiletten en douches. Ergens anders een verstopping? Laat het ons weten.

CV Ketel

Is je CV-ketel defect of is hij toe aan een onderhoudsbeurt? Dan is het slim om contact op te nemen met LoodgieterinAmsterdam.com! Wij werken alleen met professionele en vakkundige loodgieters

Lekkages

Last van lekkages in huis of in het bedrijf? Dat is geen pretje! Laat ons deze lekkage vandaag nog oplossen. Bel naar 020 – 261 13 00 of neem contact met ons op via het contactformulier.

Ben jij op zoek naar een geschikte loodgieter IJburg?

Een ongelukje in of aan huis gebeurt helaas vaker dan we willen. Een lekkage in een van de leidingen of een verstopping in de douche of de afgoot komt vaak genoeg voor. Dagelijks zorgen onze loodgieters er voor dat vervelende gevallen als deze weer snel tot de verleden tijd behoren. Wanneer jij een betaalbare en vakkundige loodgieter nodig hebt kun je direct nog met ons contact opnemen en wij zorgen dat er een loodgieter bij jou aan huis komt.

Waar kun je een loodgieter voor inschakelen?

Zowel voor onderhoud als voor problemen hebben wij loodgieters beschikbaar. Aangeraden wordt ook om geregeld aandacht te besteden aan onderhoud van de waterleidingen en onderhoud aan de CV ketel. Door geregeld onderhoud te laten plegen wordt de kans op problemen aanzienlijk verminderd. Mocht het toch voorkomen dat er problemen ontstaan en je dit niet zelfstandig kunt oplossen dan kun je een loodgieter inschakelen uit de regio IJburg.

Dat kan bij eventuele verstoppingen of een lekkage. Bij ons is het ook mogelijk om een spoed loodgieter IJburg in te schakelen. Dat kan door de weeks en in het weekend zowel ’s nachts als overdag. Wij zijn dus 24 uur per dag en 7 dagen in de week beschikbaar om een spoed loodgieter IJburg bij jou aan huis langs te sturen.

Wat kun je van ons verwachten?

Als wij bij jou thuis weg gaan dan is de klus ook echt geklaard. Met de ervaring en kennis van onze loodgieters weten ze wat ze doen. Je hoeft niet bang te zijn dat het probleem vervolgens weer tevoorschijn komt. Bij een verstopping wordt er voor gezorgd dat de leidingen weer goed schoon zijn, bij een lekkage wordt het lek gevonden en gerepareerd en een CV ketel zal weer snel werken zoals het hoort.

Bel vandaag nog naar: 020 – 261 13 00