Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
020 - 261 13 00

HEB JE EEN LOODGIETER NODIG?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerteU ontvangt gratis de offerte!

Verstopping

Heb je een verstopping? Wij lossen het voor je op! Gespecialiseerde loodgieters op het gebied van verstoppingen in de badkamer, keuken of ergens anders.

verstopping amsterdam

Lekkage

Heb je last van een lekkage? Neem contact met ons op. Door veel ervaring verhelpen we de lekkage erg snel. Bel ons op 020 – 261 13 00

lekkage amsterdam

CV ketel onderhoud

Defecte of kapotte CV ketel? Niet altijd is een vervanging nodig! Laat de controle uitvoeren door professionals en bespaar onnodige kosten.

cv ketel onderhoud amsterdam

Wat zeggen onze klanten over ons?

Goed loodgietersbedrijf! Erg tevreden over de loodgieters en zeker over de snelheid. Ik heb zelf enigzins wat ervaring met het ontstoppen van douches, maar ik laat het voortaan liever aan LoodgieterinAmsterdam.com over!

Marieke Vesters

Goed geholpen door loodgieterinAmsterdam.com. Waren snel te plaatsen en zijn zeer vakkundig. Binnen 30 minuten was mijn lekkage opgelost. Dankjewel!

Dirk de Vries

Een tijd lang liep het water in de WC van ons studentenhuis niet meer weg. Erg smerig natuurlijk, maar niemand wilde het gaan proberen te verhelpen. Gelukkig heeft LoodgieterinAmsterdam.com de WC snel en vakkundig gemaakt.

Mark Huijsmans

Snelle en goede service. Waren direct dezelfde dag nog bij ons aanwezig om de CV-ketel te vervangen. Erg fijn omdat het koud werd in huis zonder een werkende CV ketel. Nogmaals bedankt!

Maartje Heeffer
plumber2

Heb je last van een lekkage, een verstopping of werkt uw CV ketel niet meer?

24/7 DIRECTE HULP

VOORDELIG EN SNEL

ALTIJD CORRECT ADVIES

Bel ons voor gratis advies of een offerte op maat

24/7 DIRECTE HULP

Wij zijn 24/7 bereikbaar en dus kunnen wij de klus op elk moment van de dag klaren. Heb je behoefte aan een loodgieter die ’s nachts langskomt? Neem contact met ons op.

SCHERPE PRIJZEN & SNEL

LoodgieterinAmsterdam.com is zeer snel ter plaatse en is enorm flexibel. Vandaag een lekkage in huis = direct opgelost. Door onze goede logistiek zijn we in staat om snel te schakelen!

ALTIJD CORRECT ADVIES

Wij zijn lid van Uneto-VNI, hierdoor ben je altijd verzekerd van garantie en kwaliteit. Daarnaast werken we met de beste vakmannen in Amsterdam en omstreken. Nog een reden dus om ons te bellen!

Wie zijn wij?

Wij specialiseren ons in het ontstoppen van verstoppingen, het repareren van lekkages en het keuren en vervangen van CV ketels.

Inmiddels hebben wij al 15 jaar ervaring in het loodgieterswereldje. Vandaar dat alle onze loodgieters veel ervaring hebben met de meest uiteenlopende problemen. Geen klus is ons te groot of te moeilijk. Wij werken alleen met ervaren, vakkundige en professionele loodgieters die allemaal beschikken over de juiste certificaten. Daarnaast zijn wij vaak goedkoper en sneller te plaatsen dan andere loodgietersbedrijven.

Neem vandaag nog contact met ons op door te bellen naar: 020 – 261 13 00

Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 020 – 261 13 00

Loodgieter Heemstede

Ben jij woonachtig in Heemstede en heb je een loodgieter nodig? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over de beste vakmensen als het gaat om het loodgieters vak.

loodgieter heemstedeBen jij woonachtig in Heemstede en heb je een loodgieter nodig? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over de beste vakmensen als het gaat om het loodgieters vak. Onze loodgieters beschikken over de benodigde certificaten, een jarenlange ervaring en wij helpen je op de korte termijn van je probleem af. Onze loodgieters staan voor de beste kwaliteit, de beste prijs en voor snelheid. Bij ons kun je met een spoed loodgieter Heemstede contact opnemen, zodat de klus in een mum van tijd geklaard is. Onze loodgieters zijn zowel in te schakelen voor reparaties als voor onderhoud. Hieronder vertellen we er meer over.

Reparatiewerk door een van onze loodgieters

Heb je een lekkage in of aan huis? Zorg er dan voor dat hier direct op wordt gereageerd door het lek te dichten. Een lekkage in of aan huis kan op de lange termijn vervelende gevolgen met zich meebrengen. Het kan er voor zorgen dat de muren of de vloeren worden aangetast. Wanneer dit niet wordt opgelost dan kunnen de kosten al snel oplopen. Indien dit probleem zich voordoet is het belangrijk om een spoed loodgieter Heemstede in te schakelen.

Verder kun je een Amsterdamse loodgieter inschakelen voor het ontstoppen van de wc of een van de leidingen in huis. Ook een kapotte CV ketel is te maken door onze loodgieters.

Onderhoudswerk door een van onze loodgieters

Naast reparaties kun je onze loodgieters ook inschakelen voor onderhoudswerk. Het onderhouden van het toilet, de badkamer, de leidingen en de CV ketel is minstens zo belangrijk als reparatie. Door alles in huis goed te onderhouden kun je de kans op defecten tegengaan. Een investering in onderhoud lijkt soms overbodig, maar wanneer je hier reparatiewerk mee voorkomt dan kan dit een hoop geld besparen.

Bel vandaag nog naar: 020 – 261 13 00

Lees meer