Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
020 - 261 13 00

HEB JE EEN LOODGIETER NODIG?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerteU ontvangt gratis de offerte!

Verstopping

Heb je een verstopping? Wij lossen het voor je op! Gespecialiseerde loodgieters op het gebied van verstoppingen in de badkamer, keuken of ergens anders.

verstopping amsterdam

Lekkage

Heb je last van een lekkage? Neem contact met ons op. Door veel ervaring verhelpen we de lekkage erg snel. Bel ons op 020 – 261 13 00

lekkage amsterdam

CV ketel onderhoud

Defecte of kapotte CV ketel? Niet altijd is een vervanging nodig! Laat de controle uitvoeren door professionals en bespaar onnodige kosten.

cv ketel onderhoud amsterdam

Wat zeggen onze klanten over ons?

Goed loodgietersbedrijf! Erg tevreden over de loodgieters en zeker over de snelheid. Ik heb zelf enigzins wat ervaring met het ontstoppen van douches, maar ik laat het voortaan liever aan LoodgieterinAmsterdam.com over!

Marieke Vesters

Goed geholpen door loodgieterinAmsterdam.com. Waren snel te plaatsen en zijn zeer vakkundig. Binnen 30 minuten was mijn lekkage opgelost. Dankjewel!

Dirk de Vries

Een tijd lang liep het water in de WC van ons studentenhuis niet meer weg. Erg smerig natuurlijk, maar niemand wilde het gaan proberen te verhelpen. Gelukkig heeft LoodgieterinAmsterdam.com de WC snel en vakkundig gemaakt.

Mark Huijsmans

Snelle en goede service. Waren direct dezelfde dag nog bij ons aanwezig om de CV-ketel te vervangen. Erg fijn omdat het koud werd in huis zonder een werkende CV ketel. Nogmaals bedankt!

Maartje Heeffer
plumber2

Heb je last van een lekkage, een verstopping of werkt uw CV ketel niet meer?

24/7 DIRECTE HULP

VOORDELIG EN SNEL

ALTIJD CORRECT ADVIES

Bel ons voor gratis advies of een offerte op maat

24/7 DIRECTE HULP

Wij zijn 24/7 bereikbaar en dus kunnen wij de klus op elk moment van de dag klaren. Heb je behoefte aan een loodgieter die ’s nachts langskomt? Neem contact met ons op.

SCHERPE PRIJZEN & SNEL

LoodgieterinAmsterdam.com is zeer snel ter plaatse en is enorm flexibel. Vandaag een lekkage in huis = direct opgelost. Door onze goede logistiek zijn we in staat om snel te schakelen!

ALTIJD CORRECT ADVIES

Wij zijn lid van Uneto-VNI, hierdoor ben je altijd verzekerd van garantie en kwaliteit. Daarnaast werken we met de beste vakmannen in Amsterdam en omstreken. Nog een reden dus om ons te bellen!

Wie zijn wij?

Wij specialiseren ons in het ontstoppen van verstoppingen, het repareren van lekkages en het keuren en vervangen van CV ketels.

Inmiddels hebben wij al 15 jaar ervaring in het loodgieterswereldje. Vandaar dat alle onze loodgieters veel ervaring hebben met de meest uiteenlopende problemen. Geen klus is ons te groot of te moeilijk. Wij werken alleen met ervaren, vakkundige en professionele loodgieters die allemaal beschikken over de juiste certificaten. Daarnaast zijn wij vaak goedkoper en sneller te plaatsen dan andere loodgietersbedrijven.

Neem vandaag nog contact met ons op door te bellen naar: 020 – 261 13 00

Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 020 – 261 13 00

Loodgieter Heemskerk

Ben jij woonachtig in Heemskerk of in de omgeving en heb jij een loodgieter nodig? Dan zit je bij ons aan het juiste adres. Onze loodgieters zijn gecertificeerde vakmensen waar geen klus onmogelijk voor is. Hieronder vertellen wij graag meer over onze diensten.

Neem direct contact op voor een loodgieter Heemskerk

loodgieter heemskerkWij beschikken over een team van loodgieters die breed inzetbaar zijn. Voor iedere klus is er wel een loodgieter bij ons beschikbaar die ingezet kan worden. Onderstaand benoemde we de belangrijkste gevallen waarvoor je bij ons terecht kunt.

  • Het verbouwen van de badkamer. Ben jij van plan om de badkamer te gaan verbouwen? Vergeet dan niet dat daar veel leidingwerk bij komt kijken. Een ervaren loodgieter uit Amsterdam weet precies hoe dit in elkaar zit en kan bij jou langskomen in Heemskerk om het te bespreken.
  • Een verstopte leiding. Een verstopte leiding komt helaas nog veel voor. Het kan zijn dat jij de wc verstopt hebt, de doucheput zit verstopt of er komt geen water meer uit de kraan. Onze loodgieters beschikken over de kennis en de techniek om de leidingen snel te ontstoppen. Zeker een verstopte wc is iets waar je niet op zit te wachten en zo snel mogelijk gerepareerd wilt hebben. Hiervoor kun je een spoed loodgieter Heemskerk inschakelen via onze spoedlijn.
  • Veel mensen denken te luchtjes over het hebben van een lekkage. Wanneer jij denkt dat je een lekkage in of aan huis hebt dien je hier zo snel mogelijk op te reageren. Dat doe je door een spoed loodgieter Heemskerk langs te laten komen. Lekkages zijn te herkennen aan een donkere vlek in de muur, een lagere waterdruk of plassen water in huis.
  • Ook voor problemen met de CV ketel kun je een van onze loodgieters langs laten komen. Een probleem met de CV ketel is zo opgelost.

Bel vandaag nog naar: 020 – 261 13 00

Lees meer