Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
020 - 261 13 00

HEB JE EEN LOODGIETER NODIG?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerteU ontvangt gratis de offerte!

Verstopping

Heb je een verstopping? Wij lossen het voor je op! Gespecialiseerde loodgieters op het gebied van verstoppingen in de badkamer, keuken of ergens anders.

verstopping amsterdam

Lekkage

Heb je last van een lekkage? Neem contact met ons op. Door veel ervaring verhelpen we de lekkage erg snel. Bel ons op 020 – 261 13 00

lekkage amsterdam

CV ketel onderhoud

Defecte of kapotte CV ketel? Niet altijd is een vervanging nodig! Laat de controle uitvoeren door professionals en bespaar onnodige kosten.

cv ketel onderhoud amsterdam

Wat zeggen onze klanten over ons?

Goed loodgietersbedrijf! Erg tevreden over de loodgieters en zeker over de snelheid. Ik heb zelf enigzins wat ervaring met het ontstoppen van douches, maar ik laat het voortaan liever aan LoodgieterinAmsterdam.com over!

Marieke Vesters

Goed geholpen door loodgieterinAmsterdam.com. Waren snel te plaatsen en zijn zeer vakkundig. Binnen 30 minuten was mijn lekkage opgelost. Dankjewel!

Dirk de Vries

Een tijd lang liep het water in de WC van ons studentenhuis niet meer weg. Erg smerig natuurlijk, maar niemand wilde het gaan proberen te verhelpen. Gelukkig heeft LoodgieterinAmsterdam.com de WC snel en vakkundig gemaakt.

Mark Huijsmans

Snelle en goede service. Waren direct dezelfde dag nog bij ons aanwezig om de CV-ketel te vervangen. Erg fijn omdat het koud werd in huis zonder een werkende CV ketel. Nogmaals bedankt!

Maartje Heeffer
plumber2

Heb je last van een lekkage, een verstopping of werkt uw CV ketel niet meer?

24/7 DIRECTE HULP

VOORDELIG EN SNEL

ALTIJD CORRECT ADVIES

Bel ons voor gratis advies of een offerte op maat

24/7 DIRECTE HULP

Wij zijn 24/7 bereikbaar en dus kunnen wij de klus op elk moment van de dag klaren. Heb je behoefte aan een loodgieter die ’s nachts langskomt? Neem contact met ons op.

SCHERPE PRIJZEN & SNEL

LoodgieterinAmsterdam.com is zeer snel ter plaatse en is enorm flexibel. Vandaag een lekkage in huis = direct opgelost. Door onze goede logistiek zijn we in staat om snel te schakelen!

ALTIJD CORRECT ADVIES

Wij zijn lid van Uneto-VNI, hierdoor ben je altijd verzekerd van garantie en kwaliteit. Daarnaast werken we met de beste vakmannen in Amsterdam en omstreken. Nog een reden dus om ons te bellen!

Wie zijn wij?

Wij specialiseren ons in het ontstoppen van verstoppingen, het repareren van lekkages en het keuren en vervangen van CV ketels.

Inmiddels hebben wij al 15 jaar ervaring in het loodgieterswereldje. Vandaar dat alle onze loodgieters veel ervaring hebben met de meest uiteenlopende problemen. Geen klus is ons te groot of te moeilijk. Wij werken alleen met ervaren, vakkundige en professionele loodgieters die allemaal beschikken over de juiste certificaten. Daarnaast zijn wij vaak goedkoper en sneller te plaatsen dan andere loodgietersbedrijven.

Neem vandaag nog contact met ons op door te bellen naar: 020 – 261 13 00

Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 020 – 261 13 00

Loodgieter Beverwijk

Ben je op zoek naar een ervaren loodgieter en woon je in of in de omgeving van Beverwijk? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over een team van gecertificeerde loodgieters die op afspraak bij jou aan huis komen.

Neem contact op voor een loodgieter Beverwijk

Ben je op zoek naar een ervaren loodgieter en woon je in of in de omgeving van Beverwijk? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over een team van gecertificeerde loodgieters die op afspraak bij jou aan huis komen.

Omdat het in ons vak belangrijk is dat problemen zo snel mogelijk worden opgelost zorgen wij er voor dat onze loodgieters in overleg zo snel mogelijk bij jou aan huis in Beverwijk komen.

Waar staan wij voor

loodgieter beverwijkWanneer een klant contact opneemt proberen wij een afspraak te maken die voor de klant het handigst is. Die afspraak kan worden ingepland, maar het kan ook zijn dat er sprake is van een spoedgeval. In dat geval sturen wij een spoed loodgieter Beverwijk langs, zodat een probleem snel wordt opgelost. Aangezien wij 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar zijn, beschikken wij ook altijd over een spoed loodgieter Beverwijk die inzetbaar is.

Daarnaast leveren onze loodgieters top werk. Onze loodgieters uit Amsterdam zijn op de hoogte van de laatste nieuwtjes in het vak en ze zijn breed inzetbaar. Na het doen van een klus wordt er samen met de klant een evaluatie van het geleverde werk gehouden en onze loodgieter gaat dan ook niet van huis als de klus niet is afgerond. Dat doen we allemaal ook nog eens voor een zeer betaalbare prijs!

Wat zijn onze diensten

Je kunt bij ons terecht voor al het werk als het gaat om het vakgebied loodgieten. Wanneer je ergens niet zeker van bent kun je contact opnemen bij onze helpdesk en zij zullen verder uitleggen of wij je verder kunnen helpen met een bepaald probleem. De meest voorkomende gevallen zijn lekkages, verstoppingen, aanleggen van een badkamer of problemen of onderhoud aan de CV ketel.

Bel vandaag nog naar: 020 – 261 13 00

Lees meer