Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
030 227 18 73

HEB JE EEN LOODGIETER NODIG?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerte  U ontvangt gratis de offerte!

  ONSTOPPINGSBEDRIJF

  Heb je een verstopping? Wij lossen het voor je op! Gespecialiseerde loodgieters op het gebied van verstoppingen in de badkamer, keuken of ergens anders.

  dienst 2

  BADKAMER LEKKAGE

  Heb je last van een lekkage? Neem contact met ons op. Door veel ervaring verhelpen we de lekkage erg snel. Bel ons op 020 – 261 13 00

  dienst 1

  CV KETEL DEFECT

  Defecte of kapotte CV ketel? Niet altijd is een vervanging nodig! Laat de controle uitvoeren door professionals en bespaar onnodige kosten.

  dienst 3

  Wat zeggen onze klanten over ons?

  Snelle en goede service. Waren direct dezelfde dag nog bij ons aanwezig om de CV-ketel te vervangen. Erg fijn omdat het koud werd in huis zonder een werkende CV ketel. Nogmaals bedankt!

  Maartje Heeffer

  Een tijd lang liep het water in de WC van ons studentenhuis niet meer weg. Erg smerig natuurlijk, maar niemand wilde het gaan proberen te verhelpen. Gelukkig heeft LoodgieterinAmsterdam.com de WC snel en vakkundig gemaakt.

  Mark Huijsmans

  Goed geholpen door loodgieterinAmsterdam.com. Waren snel te plaatsen en zijn zeer vakkundig. Binnen 30 minuten was mijn lekkage opgelost. Dankjewel!

  Dirk de Vries

  Goed loodgietersbedrijf! Erg tevreden over de loodgieters en zeker over de snelheid. Ik heb zelf enigzins wat ervaring met het ontstoppen van douches, maar ik laat het voortaan liever aan LoodgieterinAmsterdam.com over!

  Marieke Vesters
  plumber2

  Heb je last van een lekkage, een verstopping of werkt uw CV ketel niet meer?

  24/7 DIRECTE HULP

  VOORDELIG EN SNEL

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Bel ons voor gratis advies of een offerte op maat

  24/7 DIRECTE HULP

  Wij zijn 24/7 bereikbaar en dus kunnen wij de klus op elk moment van de dag klaren. Heb je behoefte aan een loodgieter die ’s nachts langskomt? Neem contact met ons op.

  SCHERPE PRIJZEN & SNEL

  LoodgieterinAmsterdam.com is zeer snel ter plaatse en is enorm flexibel. Vandaag een lekkage in huis = direct opgelost. Door onze goede logistiek zijn we in staat om snel te schakelen!

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Wij zijn lid van Uneto-VNI, hierdoor ben je altijd verzekerd van garantie en kwaliteit. Daarnaast werken we met de beste vakmannen in Amsterdam en omstreken. Nog een reden dus om ons te bellen!

  Wie zijn wij?

  Wij specialiseren ons in het ontstoppen van verstoppingen, het repareren van lekkages en het keuren en vervangen van CV ketels.

  Inmiddels hebben wij al 15 jaar ervaring in het loodgieterswereldje. Vandaar dat alle onze loodgieters veel ervaring hebben met de meest uiteenlopende problemen. Geen klus is ons te groot of te moeilijk. Wij werken alleen met ervaren, vakkundige en professionele loodgieters die allemaal beschikken over de juiste certificaten. Daarnaast zijn wij vaak goedkoper en sneller te plaatsen dan andere loodgietersbedrijven.

  Neem vandaag nog contact met ons op door te bellen naar: 020 – 261 13 00

  Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 020 – 261 13 00

  Loodgieter Badhoevedorp

  Wanneer er een probleem ontstaat met een van de leidingen in huis kan dat erg vervelend zijn. Het toilet spoelt niet meer door, de douche werkt niet of je merkt dat er een lekkage in huis is.

  loodgieter-badhoevedorp

  Dat is erg vervelend, want een toilet dat niet meer doorspoelt kan een onaangename geur met zich meebrengen waar je niet op zit te wachten. Ook is het geen klusje dat je zelf graag oplost. Daarnaast kan een lekkage vervelende kosten met zich meebrengen als deze niet op een vakkundige manier en snel wordt opgelost. Woon je echter in Badhoevedorp of hier in de omgeving? Dan ben jij wellicht sneller van je probleem af dan je van tevoren had gedacht.

  Spoed loodgieter Badhoevedorp inschakelen

  Je kunt met ons contact opnemen voor alle problemen omtrent de waterleidingen, de CV ketel en ander werk wat een van onze loodgieters op kan lossen. Wij zorgen er voor dat er zo snel mogelijk een loodgieter in Badhoevedorp langs wordt gestuurd. Voordat jij het weet spoelt het toilet weer goed door, werkt de douche weer naar behoren en is een lekkage opgelost.

  Zit er echter veel haast bij het probleem? Dan doen wij het nog sneller dan snel. Wij hebben een 24 uurs service en je kunt ons dan ook altijd bereiken. Geef duidelijk aan de telefoon het probleem aan en dat het om een spoedgeval gaat. Wij zorgen er vervolgens voor dat er een spoed loodgieter Badhoevedorp bij jou langs wordt gestuurd om het probleem op te lossen.

  Contact opnemen en opgelost!

  Wanneer er een afspraak is gemaakt komt er een geschikte loodgieter bij jou aan huis in Badhoevedorp. Wij beschikken over loodgieters met een hoge dosering aan ervaring en een uiterste klantvriendelijkheid. Onze loodgieters gaan dan ook pas weer weg wanneer de klus is afgerond en het probleem op de juiste manier is opgelost, zodat het probleem niet binnen de kortste keren weer terugkeert.

  Bel vandaag nog naar: 020 – 261 13 00

  Lees meer
  Call Now Button