Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
030 227 18 73

HEB JE EEN LOODGIETER NODIG?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerteU ontvangt gratis de offerte!

WC VERSTOPT

Heb je een verstopping? Wij lossen het voor je op! Gespecialiseerde loodgieters op het gebied van verstoppingen in de badkamer, keuken of ergens anders.

dienst 2

BADKAMER LEKKAGE

Heb je last van een lekkage? Neem contact met ons op. Door veel ervaring verhelpen we de lekkage erg snel. Bel ons op 020 – 261 13 00

dienst 1

CV ketel onderhoud

Defecte of kapotte CV ketel? Niet altijd is een vervanging nodig! Laat de controle uitvoeren door professionals en bespaar onnodige kosten.

dienst 3

Wat zeggen onze klanten over ons?

Snelle en goede service. Waren direct dezelfde dag nog bij ons aanwezig om de CV-ketel te vervangen. Erg fijn omdat het koud werd in huis zonder een werkende CV ketel. Nogmaals bedankt!

Maartje Heeffer

Een tijd lang liep het water in de WC van ons studentenhuis niet meer weg. Erg smerig natuurlijk, maar niemand wilde het gaan proberen te verhelpen. Gelukkig heeft LoodgieterinAmsterdam.com de WC snel en vakkundig gemaakt.

Mark Huijsmans

Goed geholpen door loodgieterinAmsterdam.com. Waren snel te plaatsen en zijn zeer vakkundig. Binnen 30 minuten was mijn lekkage opgelost. Dankjewel!

Dirk de Vries

Goed loodgietersbedrijf! Erg tevreden over de loodgieters en zeker over de snelheid. Ik heb zelf enigzins wat ervaring met het ontstoppen van douches, maar ik laat het voortaan liever aan LoodgieterinAmsterdam.com over!

Marieke Vesters
plumber2

Heb je last van een lekkage, een verstopping of werkt uw CV ketel niet meer?

24/7 DIRECTE HULP

VOORDELIG EN SNEL

ALTIJD CORRECT ADVIES

Bel ons voor gratis advies of een offerte op maat

24/7 DIRECTE HULP

Wij zijn 24/7 bereikbaar en dus kunnen wij de klus op elk moment van de dag klaren. Heb je behoefte aan een loodgieter die ’s nachts langskomt? Neem contact met ons op.

SCHERPE PRIJZEN & SNEL

LoodgieterinAmsterdam.com is zeer snel ter plaatse en is enorm flexibel. Vandaag een lekkage in huis = direct opgelost. Door onze goede logistiek zijn we in staat om snel te schakelen!

ALTIJD CORRECT ADVIES

Wij zijn lid van Uneto-VNI, hierdoor ben je altijd verzekerd van garantie en kwaliteit. Daarnaast werken we met de beste vakmannen in Amsterdam en omstreken. Nog een reden dus om ons te bellen!

Wie zijn wij?

Wij specialiseren ons in het ontstoppen van verstoppingen, het repareren van lekkages en het keuren en vervangen van CV ketels.

Inmiddels hebben wij al 15 jaar ervaring in het loodgieterswereldje. Vandaar dat alle onze loodgieters veel ervaring hebben met de meest uiteenlopende problemen. Geen klus is ons te groot of te moeilijk. Wij werken alleen met ervaren, vakkundige en professionele loodgieters die allemaal beschikken over de juiste certificaten. Daarnaast zijn wij vaak goedkoper en sneller te plaatsen dan andere loodgietersbedrijven.

Neem vandaag nog contact met ons op door te bellen naar: 020 – 261 13 00

Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 020 – 261 13 00

Loodgieter Almere

Onze loodgieters in Almere beschikken over ruime ervaring in het vak en iedere loodgieter is op zijn eigen manier gespecialiseerd. Wanneer er een probleem voordoet in huis is het belangrijk om duidelijk aan te geven wat er aan de hand is.

loodgieter almere

Waarvoor kan ik een loodgieter inschakelen?

Onderstaand hebben we een overzicht waarvoor je een van onze loodgieters kunt inschakelen.

  • Heb je een verstopping in een van de waterleidingen? Wij sturen een loodgieter uit Almere om er voor te zorgen dat het probleem snel is verholpen en het water probleemloos door de leidingen kan stromen.
  • CV ketels. Zowel voor problemen met de CV ketel als voor het onderhoud van de ketel kunnen wij een loodgieter langs sturen. Je bent weer snel voorzien van warm water en staat weer onder de douche voordat je het weet.
  • Niets is vervelender dan een lekkage in of aan huis. Het is belangrijk dat hier snel wat aan wordt gedaan. Neem contact op en wij sturen een spoed loodgieter Almere langs om er voor te zorgen dat het lek wordt gemaakt. Wanneer er te lang een lekkage in huis zit dan kan de rest van het huis worden aangetast en kunnen de kosten al snel oplopen.

Contact opnemen voor een spoed loodgieter Almere

Wij hebben een 24 uurs service. Overdag en ’s nachts kun je contact opnemen met problemen en wij zorgen er voor dat het probleem zo snel mogelijk wordt opgelost!

Bel vandaag nog naar: 020 – 261 13 00

Lees meer
Call Now Button