Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
020 - 261 13 00

HEB JE EEN LOODGIETER NODIG?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerteU ontvangt gratis de offerte!

Verstopping

Heb je een verstopping? Wij lossen het voor je op! Gespecialiseerde loodgieters op het gebied van verstoppingen in de badkamer, keuken of ergens anders.

verstopping amsterdam

Lekkage

Heb je last van een lekkage? Neem contact met ons op. Door veel ervaring verhelpen we de lekkage erg snel. Bel ons op 020 – 261 13 00

lekkage amsterdam

CV ketel onderhoud

Defecte of kapotte CV ketel? Niet altijd is een vervanging nodig! Laat de controle uitvoeren door professionals en bespaar onnodige kosten.

cv ketel onderhoud amsterdam

Wat zeggen onze klanten over ons?

Goed loodgietersbedrijf! Erg tevreden over de loodgieters en zeker over de snelheid. Ik heb zelf enigzins wat ervaring met het ontstoppen van douches, maar ik laat het voortaan liever aan LoodgieterinAmsterdam.com over!

Marieke Vesters

Goed geholpen door loodgieterinAmsterdam.com. Waren snel te plaatsen en zijn zeer vakkundig. Binnen 30 minuten was mijn lekkage opgelost. Dankjewel!

Dirk de Vries

Een tijd lang liep het water in de WC van ons studentenhuis niet meer weg. Erg smerig natuurlijk, maar niemand wilde het gaan proberen te verhelpen. Gelukkig heeft LoodgieterinAmsterdam.com de WC snel en vakkundig gemaakt.

Mark Huijsmans

Snelle en goede service. Waren direct dezelfde dag nog bij ons aanwezig om de CV-ketel te vervangen. Erg fijn omdat het koud werd in huis zonder een werkende CV ketel. Nogmaals bedankt!

Maartje Heeffer
plumber2

Heb je last van een lekkage, een verstopping of werkt uw CV ketel niet meer?

24/7 DIRECTE HULP

VOORDELIG EN SNEL

ALTIJD CORRECT ADVIES

Bel ons voor gratis advies of een offerte op maat

24/7 DIRECTE HULP

Wij zijn 24/7 bereikbaar en dus kunnen wij de klus op elk moment van de dag klaren. Heb je behoefte aan een loodgieter die ’s nachts langskomt? Neem contact met ons op.

SCHERPE PRIJZEN & SNEL

LoodgieterinAmsterdam.com is zeer snel ter plaatse en is enorm flexibel. Vandaag een lekkage in huis = direct opgelost. Door onze goede logistiek zijn we in staat om snel te schakelen!

ALTIJD CORRECT ADVIES

Wij zijn lid van Uneto-VNI, hierdoor ben je altijd verzekerd van garantie en kwaliteit. Daarnaast werken we met de beste vakmannen in Amsterdam en omstreken. Nog een reden dus om ons te bellen!

Wie zijn wij?

Wij specialiseren ons in het ontstoppen van verstoppingen, het repareren van lekkages en het keuren en vervangen van CV ketels.

Inmiddels hebben wij al 15 jaar ervaring in het loodgieterswereldje. Vandaar dat alle onze loodgieters veel ervaring hebben met de meest uiteenlopende problemen. Geen klus is ons te groot of te moeilijk. Wij werken alleen met ervaren, vakkundige en professionele loodgieters die allemaal beschikken over de juiste certificaten. Daarnaast zijn wij vaak goedkoper en sneller te plaatsen dan andere loodgietersbedrijven.

Neem vandaag nog contact met ons op door te bellen naar: 020 – 261 13 00

Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 020 – 261 13 00

Loodgieter Abcoude

Heb je een lekkage in je huis gezien? Dan is het belangrijk om zo snel mogelijk een loodgieter in te schakelen om er voor te zorgen dat het lek wordt opgelost.

Een lekkage is bijvoorbeeld te zien aan een plas water die op een bepaalde plek komt te staan of op nog een aantal manieren. Wanneer de waterdruk plotseling een stuk lager is dan kan het ook een oorzaak zijn van een lekkage zijn. Verder heb je hoogstwaarschijnlijk last van een lek in of aan huis wanneer je een donkere vlek in de muur ziet. Deze donkere vlek wordt veroorzaakt door het water dat aan de andere kant in de muur trekt.

Schakel vandaag nog een loodgieter Abcoude in

Wanneer een lekkage in of aan huis niet wordt opgeknapt dan kan dit op de langere termijn nog veel meer kosten met zich meebrengen. Wanneer het vocht in de muren, het plafond of de vloer trekt dan kan dit worden aangetast en gaan rotten. Dit wil je ten alle tijden voorkomen. Een rottende vloerloodgieter abcoude moet in zijn geheel worden vervangen en de kosten hiervan wegen niet op tegen het fixen van een lekkage. Daarnaast kan de waarde van het huis dalen wanneer er een verrotte muur, vloer of plafond in zit. Wij beschikken over een spoed loodgieter Abcoude die snel voor je klaar staat. Ben jij op tijd met bellen? Dan zorgt onze loodgieter er voor dat het lekkage niet de kans krijgt om meer schade aan het huis aan te richten.

Onze spoed loodgieter Abcoude hoeft niet alleen ingeschakeld te worden voor een lekkage. Er kan ook een ander probleem aan de hand zijn in huis die je zo snel mogelijk wilt hebben opgelost. Een verstopte wc of een kapotte CV ketel is namelijk ook zeer vervelend. Dergelijke problemen zijn geen probleem voor een van onze loodgieters Amsterdam.

Bel vandaag nog naar: 020 – 261 13 00

Lees meer