LoodgieterinRotterdam.com_

24/7 Noodhulp

Snel aanwezig

Scherpe prijzen

Bel 020 - 261 13 00

Verstopping

Last van verstoppingen in je huis of in het bedrijf? Laat ons het doen! Wij zijn gespecialiseerd in het ontstoppen van badkamers, toiletten en douches. Ergens anders een verstopping? Laat het ons weten.

CV Ketel

Is je CV-ketel defect of is hij toe aan een onderhoudsbeurt? Dan is het slim om contact op te nemen met LoodgieterinAmsterdam.com! Wij werken alleen met professionele en vakkundige loodgieters

Lekkages

Last van lekkages in huis of in het bedrijf? Dat is geen pretje! Laat ons deze lekkage vandaag nog oplossen. Bel naar 020 – 261 13 00 of neem contact met ons op via het contactformulier.

Schakel vandaag nog een loodgieter Abcoude in

Heb je een lekkage in je huis gezien? Dan is het belangrijk om zo snel mogelijk een loodgieter in te schakelen om er voor te zorgen dat het lek wordt opgelost. Een lekkage is bijvoorbeeld te zien aan een plas water die op een bepaalde plek komt te staan of op nog een aantal manieren. Wanneer de waterdruk plotseling een stuk lager is dan kan het ook een oorzaak zijn van een lekkage zijn. Verder heb je hoogstwaarschijnlijk last van een lek in of aan huis wanneer je een donkere vlek in de muur ziet. Deze donkere vlek wordt veroorzaakt door het water dat aan de andere kant in de muur trekt.

De beste service via een van onze loodgieters

Wanneer een lekkage in of aan huis niet wordt opgeknapt dan kan dit op de langere termijn nog veel meer kosten met zich meebrengen. Wanneer het vocht in de muren, het plafond of de vloer trekt dan kan dit worden aangetast en gaan rotten. Dit wil je ten alle tijden voorkomen. Een rottende vloer moet in zijn geheel worden vervangen en de kosten hiervan wegen niet op tegen het fixen van een lekkage. Daarnaast kan de waarde van het huis dalen wanneer er een verrotte muur, vloer of plafond in zit. Wij beschikken over een spoed loodgieter Abcoude die snel voor je klaar staat. Ben jij op tijd met bellen? Dan zorgt onze loodgieter er voor dat het lekkage niet de kans krijgt om meer schade aan het huis aan te richten.

Onze spoed loodgieter Abcoude hoeft niet alleen ingeschakeld te worden voor een lekkage. Er kan ook een ander probleem aan de hand zijn in huis die je zo snel mogelijk wilt hebben opgelost. Een verstopte wc of een kapotte CV ketel is namelijk ook zeer vervelend. Dergelijke problemen zijn geen probleem voor een van onze loodgieters.

Bel vandaag nog naar: 020 – 261 13 00