Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
020 - 261 13 00

HEB JE EEN LOODGIETER NODIG?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerteU ontvangt gratis de offerte!

Verstopping

Heb je een verstopping? Wij lossen het voor je op! Gespecialiseerde loodgieters op het gebied van verstoppingen in de badkamer, keuken of ergens anders.

verstopping amsterdam

Lekkage

Heb je last van een lekkage? Neem contact met ons op. Door veel ervaring verhelpen we de lekkage erg snel. Bel ons op 020 – 261 13 00

lekkage amsterdam

CV ketel onderhoud

Defecte of kapotte CV ketel? Niet altijd is een vervanging nodig! Laat de controle uitvoeren door professionals en bespaar onnodige kosten.

cv ketel onderhoud amsterdam

Wat zeggen onze klanten over ons?

Goed loodgietersbedrijf! Erg tevreden over de loodgieters en zeker over de snelheid. Ik heb zelf enigzins wat ervaring met het ontstoppen van douches, maar ik laat het voortaan liever aan LoodgieterinAmsterdam.com over!

Marieke Vesters

Goed geholpen door loodgieterinAmsterdam.com. Waren snel te plaatsen en zijn zeer vakkundig. Binnen 30 minuten was mijn lekkage opgelost. Dankjewel!

Dirk de Vries

Een tijd lang liep het water in de WC van ons studentenhuis niet meer weg. Erg smerig natuurlijk, maar niemand wilde het gaan proberen te verhelpen. Gelukkig heeft LoodgieterinAmsterdam.com de WC snel en vakkundig gemaakt.

Mark Huijsmans

Snelle en goede service. Waren direct dezelfde dag nog bij ons aanwezig om de CV-ketel te vervangen. Erg fijn omdat het koud werd in huis zonder een werkende CV ketel. Nogmaals bedankt!

Maartje Heeffer
plumber2

Heb je last van een lekkage, een verstopping of werkt uw CV ketel niet meer?

24/7 DIRECTE HULP

VOORDELIG EN SNEL

ALTIJD CORRECT ADVIES

Bel ons voor gratis advies of een offerte op maat

24/7 DIRECTE HULP

Wij zijn 24/7 bereikbaar en dus kunnen wij de klus op elk moment van de dag klaren. Heb je behoefte aan een loodgieter die ’s nachts langskomt? Neem contact met ons op.

SCHERPE PRIJZEN & SNEL

LoodgieterinAmsterdam.com is zeer snel ter plaatse en is enorm flexibel. Vandaag een lekkage in huis = direct opgelost. Door onze goede logistiek zijn we in staat om snel te schakelen!

ALTIJD CORRECT ADVIES

Wij zijn lid van Uneto-VNI, hierdoor ben je altijd verzekerd van garantie en kwaliteit. Daarnaast werken we met de beste vakmannen in Amsterdam en omstreken. Nog een reden dus om ons te bellen!

Wie zijn wij?

Wij specialiseren ons in het ontstoppen van verstoppingen, het repareren van lekkages en het keuren en vervangen van CV ketels.

Inmiddels hebben wij al 15 jaar ervaring in het loodgieterswereldje. Vandaar dat alle onze loodgieters veel ervaring hebben met de meest uiteenlopende problemen. Geen klus is ons te groot of te moeilijk. Wij werken alleen met ervaren, vakkundige en professionele loodgieters die allemaal beschikken over de juiste certificaten. Daarnaast zijn wij vaak goedkoper en sneller te plaatsen dan andere loodgietersbedrijven.

Neem vandaag nog contact met ons op door te bellen naar: 020 – 261 13 00

Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 020 – 261 13 00

Loodgieter Wormer

We kennen het wel. Plotseling komt er geen warm water meer uit de kraan, spoelt de wc niet meer door of komt er geen water meer uit de keukenkraan. Erg vervelend. Dit heb je natuurlijk het liefst zo snel mogelijk opgelost.

Schakel direct een loodgieter Wormer in

Wanneer je in Wormer woont of in de omgeving dan kun je dit snel laten oplossen. Met ons kun je contact opnemen om een afspraak te maken met een spoed loodgieter Wormer.

Waar onze diensten voor staan

loodgieter wormerBij onze loodgieters staan een aantal punten voorop als het gaat om onze diensten. Dat is onze prijs, de kwaliteit en de snelheid van het geleverde werk. Problemen met een van de waterleidingen, de CV ketel of het onderhoud er van behoort voor iedereen betaalbaar te zijn. Daarom zorgen wij er voor dat wij zeer lage prijzen hanteren voor onze klanten. We proberen zo efficiënt mogelijk te werken, waardoor onze prijzen omlaag gaan en het voor iedereen mogelijk is om van onze diensten gebruik te maken. Daarnaast zorgen onze werknemers er voor dat het geleverde werk ook goed gebeurt. Een klus kan nog zo goedkoop zijn, maar wanneer een probleem zich al snel weer voordoet dan heeft een voordelige prijs weinig meerwaarde. Onze loodgieters hebben een grote dosering aan ervaring en kennis en weten hoe ze ieder probleem moeten oplossen. Tevens wordt achteraf een evaluatie gehouden met de klant over het geleverde werk. Pas wanneer jij tevreden bent gaat de loodgieter naar huis.

Maak gebruik van de spoedlijn

Onze loodgieters kennen geen grenzen. Een vervelend probleem met de leidingen of de CV ketel kan zich ieder moment van de dag voordoen dus ook in de nacht. Wij hebben een spoedlijn die 24 uur per dag beschikbaar is. Via deze spoedlijn kun je een afspraak maken om een spoed loodgieter Wormer langs te laten komen.

Bel vandaag nog naar: 020 – 261 13 00

Lees meer