LoodgieterinRotterdam.com_

24/7 Noodhulp

Snel aanwezig

Scherpe prijzen

Bel 020 - 261 13 00

Verstopping

Last van verstoppingen in je huis of in het bedrijf? Laat ons het doen! Wij zijn gespecialiseerd in het ontstoppen van badkamers, toiletten en douches. Ergens anders een verstopping? Laat het ons weten.

CV Ketel

Is je CV-ketel defect of is hij toe aan een onderhoudsbeurt? Dan is het slim om contact op te nemen met LoodgieterinAmsterdam.com! Wij werken alleen met professionele en vakkundige loodgieters

Lekkages

Last van lekkages in huis of in het bedrijf? Dat is geen pretje! Laat ons deze lekkage vandaag nog oplossen. Bel naar 020 – 261 13 00 of neem contact met ons op via het contactformulier.

Schakel direct een loodgieter Wormer in

We kennen het wel. Plotseling komt er geen warm water meer uit de kraan, spoelt de wc niet meer door of komt er geen water meer uit de keukenkraan. Erg vervelend. Dit heb je natuurlijk het liefst zo snel mogelijk opgelost. Wanneer je in Wormer woont of in de omgeving dan kun je dit snel laten oplossen. Met ons kun je contact opnemen om een afspraak te maken met een spoed loodgieter Wormer.

Waar onze diensten voor staan

Bij onze loodgieters staan een aantal punten voorop als het gaat om onze diensten. Dat is onze prijs, de kwaliteit en de snelheid van het geleverde werk. Problemen met een van de waterleidingen, de CV ketel of het onderhoud er van behoort voor iedereen betaalbaar te zijn. Daarom zorgen wij er voor dat wij zeer lage prijzen hanteren voor onze klanten. We proberen zo efficiënt mogelijk te werken, waardoor onze prijzen omlaag gaan en het voor iedereen mogelijk is om van onze diensten gebruik te maken. Daarnaast zorgen onze werknemers er voor dat het geleverde werk ook goed gebeurt. Een klus kan nog zo goedkoop zijn, maar wanneer een probleem zich al snel weer voordoet dan heeft een voordelige prijs weinig meerwaarde. Onze loodgieters hebben een grote dosering aan ervaring en kennis en weten hoe ze ieder probleem moeten oplossen. Tevens wordt achteraf een evaluatie gehouden met de klant over het geleverde werk. Pas wanneer jij tevreden bent gaat de loodgieter naar huis.

Maak gebruik van de spoedlijn

Onze loodgieters kennen geen grenzen. Een vervelend probleem met de leidingen of de CV ketel kan zich ieder moment van de dag voordoen dus ook in de nacht. Wij hebben een spoedlijn die 24 uur per dag beschikbaar is. Via deze spoedlijn kun je een afspraak maken om een spoed loodgieter Wormer langs te laten komen.

Bel vandaag nog naar: 020 – 261 13 00