Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
020 - 261 13 00

HEB JE EEN LOODGIETER NODIG?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerteU ontvangt gratis de offerte!

Verstopping

Heb je een verstopping? Wij lossen het voor je op! Gespecialiseerde loodgieters op het gebied van verstoppingen in de badkamer, keuken of ergens anders.

verstopping amsterdam

Lekkage

Heb je last van een lekkage? Neem contact met ons op. Door veel ervaring verhelpen we de lekkage erg snel. Bel ons op 020 – 261 13 00

lekkage amsterdam

CV ketel onderhoud

Defecte of kapotte CV ketel? Niet altijd is een vervanging nodig! Laat de controle uitvoeren door professionals en bespaar onnodige kosten.

cv ketel onderhoud amsterdam

Wat zeggen onze klanten over ons?

Goed loodgietersbedrijf! Erg tevreden over de loodgieters en zeker over de snelheid. Ik heb zelf enigzins wat ervaring met het ontstoppen van douches, maar ik laat het voortaan liever aan LoodgieterinAmsterdam.com over!

Marieke Vesters

Goed geholpen door loodgieterinAmsterdam.com. Waren snel te plaatsen en zijn zeer vakkundig. Binnen 30 minuten was mijn lekkage opgelost. Dankjewel!

Dirk de Vries

Een tijd lang liep het water in de WC van ons studentenhuis niet meer weg. Erg smerig natuurlijk, maar niemand wilde het gaan proberen te verhelpen. Gelukkig heeft LoodgieterinAmsterdam.com de WC snel en vakkundig gemaakt.

Mark Huijsmans

Snelle en goede service. Waren direct dezelfde dag nog bij ons aanwezig om de CV-ketel te vervangen. Erg fijn omdat het koud werd in huis zonder een werkende CV ketel. Nogmaals bedankt!

Maartje Heeffer
plumber2

Heb je last van een lekkage, een verstopping of werkt uw CV ketel niet meer?

24/7 DIRECTE HULP

VOORDELIG EN SNEL

ALTIJD CORRECT ADVIES

Bel ons voor gratis advies of een offerte op maat

24/7 DIRECTE HULP

Wij zijn 24/7 bereikbaar en dus kunnen wij de klus op elk moment van de dag klaren. Heb je behoefte aan een loodgieter die ’s nachts langskomt? Neem contact met ons op.

SCHERPE PRIJZEN & SNEL

LoodgieterinAmsterdam.com is zeer snel ter plaatse en is enorm flexibel. Vandaag een lekkage in huis = direct opgelost. Door onze goede logistiek zijn we in staat om snel te schakelen!

ALTIJD CORRECT ADVIES

Wij zijn lid van Uneto-VNI, hierdoor ben je altijd verzekerd van garantie en kwaliteit. Daarnaast werken we met de beste vakmannen in Amsterdam en omstreken. Nog een reden dus om ons te bellen!

Wie zijn wij?

Wij specialiseren ons in het ontstoppen van verstoppingen, het repareren van lekkages en het keuren en vervangen van CV ketels.

Inmiddels hebben wij al 15 jaar ervaring in het loodgieterswereldje. Vandaar dat alle onze loodgieters veel ervaring hebben met de meest uiteenlopende problemen. Geen klus is ons te groot of te moeilijk. Wij werken alleen met ervaren, vakkundige en professionele loodgieters die allemaal beschikken over de juiste certificaten. Daarnaast zijn wij vaak goedkoper en sneller te plaatsen dan andere loodgietersbedrijven.

Neem vandaag nog contact met ons op door te bellen naar: 020 – 261 13 00

Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 020 – 261 13 00

Loodgieter Purmerend

Ben jij van plan om de badkamer te gaan verbouwen? Dat is niet zomaar een klusje. Bij het verbouwen van de badkamer komt vaak meer kijken dan je van tevoren had gedacht.

Weet jij precies hoe al het leidingwerk in de badkamer behoort te zitten? Een van onze gecertificeerde loodgieters weet namelijk wel hoe al het leidingwerk in de badkamer in elkaar steekt en hoe de badkamer op de beste manier kan worden verbouwd. Wanneer je hier hulp bij nodig hebt kun je contact opnemen met ons om een afspraak te maken. Uiteraard is dit lang niet het enige waar onze loodgieters voor ingeschakeld kunnen worden.

Vind een gecertificeerde loodgieter Purmerend

loodgieter purmerendNaast het verbouwen van de badkamer zijn er nog meer mogelijkheden om een loodgieter in Purmerend langs te laten komen. Je kunt ook een loodgieter langs laten komen wanneer er een lekkage in een van de leidingen zit of om de leidingen hierop te laten controleren. Naast een lekkage kan het zijn dat er ergens een verstopping in de leidingen zit. Een van onze loodgieters in Purmerend heeft dit in een mum van tijd voor je opgelost. Verder hebben wij loodgieters beschikbaar voor onderhoud of reparatie van de CV ketel of onderhoud aan de leidingen.

Heb jij een spoedgeval?

Sommige problemen wil je direct mee worden geholpen en deze kunnen dan ook niet langer op zich laten wachten. Heb jij bijvoorbeeld een verstopte wc, een defecte CV ketel of is er een leiding geknapt? Maak dan gebruik van onze spoedlijn om een afspraak te maken met een spoed loodgieter Purmerend. Tijdens het contact is het belangrijk dat wij exact weten wat het probleem is. Op die manier kunnen wij een gepaste spoed loodgieter Purmerend uitkiezen die snel langskomt om het probleem te verhelpen. Voordat je het weet is het probleem opgelost!

Bel vandaag nog naar: 020 – 261 13 00

Lees meer