LoodgieterinRotterdam.com_

24/7 Noodhulp

Snel aanwezig

Scherpe prijzen

Bel 020 - 261 13 00

Verstopping

Last van verstoppingen in je huis of in het bedrijf? Laat ons het doen! Wij zijn gespecialiseerd in het ontstoppen van badkamers, toiletten en douches. Ergens anders een verstopping? Laat het ons weten.

CV Ketel

Is je CV-ketel defect of is hij toe aan een onderhoudsbeurt? Dan is het slim om contact op te nemen met LoodgieterinAmsterdam.com! Wij werken alleen met professionele en vakkundige loodgieters

Lekkages

Last van lekkages in huis of in het bedrijf? Dat is geen pretje! Laat ons deze lekkage vandaag nog oplossen. Bel naar 020 – 261 13 00 of neem contact met ons op via het contactformulier.

Heb jij een loodgieter Amsterdam Oost nodig?

Problemen met de CV ketel, de waterleidingen of lekkages zit je niet op te wachten. Dit zijn vaak kosten waar je geen rekening mee houdt. Het probleem doet zich vaak onverwachts voor. Bij een van deze problemen ga je er al snel van uit dat dit hoge kosten zullen worden. Dat hoeft natuurlijk niet. Wanneer je in Amsterdam Oost woont of in de omgeving dan kun je een van onze loodgieters inschakelen. Een van onze kernwaarden is onze prijs. Wij vinden dat loodgieterswerk voor iedereen betaalbaar moet zijn.

Prijs, kwaliteit en snelheid

Naast dat wij vinden dat loodgieterswerk voor iedereen betaalbaar moet zijn willen wij ook het beste werk leveren. Hiervoor zorgen wij door te beschikken over gecertificeerde loodgieters in dienst te hebben. Daarnaast zorgen onze loodgieters er jaarlijks voor dat zij op de hoogte blijven van alle nieuwtjes door te blijven bijscholen. Onze werknemers hebben passie voor het vak en zien iedere klus weer als een uitdaging. Daarnaast beschikken ze over een jarenlange ervaring.

Tot slot kun je met een verstopte wc, een kapotte CV ketel of een lekkage niet wachten. Daarom staan wij ook voor snelheid. Onze afspraken worden samen met de klant op de korte termijn ingepland. Onze loodgieters zijn erg flexibel. Je kunt op elk moment van de dag contact met ons opnemen. Zelfs in noodgevallen sturen wij een spoed loodgieter Amsterdam Oost bij jou langs. Hiervoor kun je onze noodlijn gebruiken. Het maakt niet uit of het gedurende de dag, in de nacht of in het weekend is. Wij hebben een spoed loodgieter Amsterdam Oost beschikbaar.

Werkzaamheden van de loodgieters

Met de brede ervaring hebben wij een loodgieter voor iedere klus. Je kunt dus gewoon contact opnemen en wij zorgen dat er een gepaste loodgieter wordt gevonden voor de klus bij jou in Amsterdam Oost.

Bel vandaag nog naar: 020 – 261 13 00