Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
020 - 261 13 00

HEB JE EEN LOODGIETER NODIG?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerteU ontvangt gratis de offerte!

Verstopping

Heb je een verstopping? Wij lossen het voor je op! Gespecialiseerde loodgieters op het gebied van verstoppingen in de badkamer, keuken of ergens anders.

verstopping amsterdam

Lekkage

Heb je last van een lekkage? Neem contact met ons op. Door veel ervaring verhelpen we de lekkage erg snel. Bel ons op 020 – 261 13 00

lekkage amsterdam

CV ketel onderhoud

Defecte of kapotte CV ketel? Niet altijd is een vervanging nodig! Laat de controle uitvoeren door professionals en bespaar onnodige kosten.

cv ketel onderhoud amsterdam

Wat zeggen onze klanten over ons?

Goed loodgietersbedrijf! Erg tevreden over de loodgieters en zeker over de snelheid. Ik heb zelf enigzins wat ervaring met het ontstoppen van douches, maar ik laat het voortaan liever aan LoodgieterinAmsterdam.com over!

Marieke Vesters

Goed geholpen door loodgieterinAmsterdam.com. Waren snel te plaatsen en zijn zeer vakkundig. Binnen 30 minuten was mijn lekkage opgelost. Dankjewel!

Dirk de Vries

Een tijd lang liep het water in de WC van ons studentenhuis niet meer weg. Erg smerig natuurlijk, maar niemand wilde het gaan proberen te verhelpen. Gelukkig heeft LoodgieterinAmsterdam.com de WC snel en vakkundig gemaakt.

Mark Huijsmans

Snelle en goede service. Waren direct dezelfde dag nog bij ons aanwezig om de CV-ketel te vervangen. Erg fijn omdat het koud werd in huis zonder een werkende CV ketel. Nogmaals bedankt!

Maartje Heeffer
plumber2

Heb je last van een lekkage, een verstopping of werkt uw CV ketel niet meer?

24/7 DIRECTE HULP

VOORDELIG EN SNEL

ALTIJD CORRECT ADVIES

Bel ons voor gratis advies of een offerte op maat

24/7 DIRECTE HULP

Wij zijn 24/7 bereikbaar en dus kunnen wij de klus op elk moment van de dag klaren. Heb je behoefte aan een loodgieter die ’s nachts langskomt? Neem contact met ons op.

SCHERPE PRIJZEN & SNEL

LoodgieterinAmsterdam.com is zeer snel ter plaatse en is enorm flexibel. Vandaag een lekkage in huis = direct opgelost. Door onze goede logistiek zijn we in staat om snel te schakelen!

ALTIJD CORRECT ADVIES

Wij zijn lid van Uneto-VNI, hierdoor ben je altijd verzekerd van garantie en kwaliteit. Daarnaast werken we met de beste vakmannen in Amsterdam en omstreken. Nog een reden dus om ons te bellen!

Wie zijn wij?

Wij specialiseren ons in het ontstoppen van verstoppingen, het repareren van lekkages en het keuren en vervangen van CV ketels.

Inmiddels hebben wij al 15 jaar ervaring in het loodgieterswereldje. Vandaar dat alle onze loodgieters veel ervaring hebben met de meest uiteenlopende problemen. Geen klus is ons te groot of te moeilijk. Wij werken alleen met ervaren, vakkundige en professionele loodgieters die allemaal beschikken over de juiste certificaten. Daarnaast zijn wij vaak goedkoper en sneller te plaatsen dan andere loodgietersbedrijven.

Neem vandaag nog contact met ons op door te bellen naar: 020 – 261 13 00

Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 020 – 261 13 00

Loodgieter Mijdrecht

Na een lange dag werken stap je thuis natuurlijk het liefst zo snel mogelijk onder een lekkere warme douche. Echter kom je er snel achter dat het warme water niet werkt en die heerlijke douche kun je dan wel vergeten.

Dat wil je zo snel mogelijk hebben opgelost. Wanneer je in Mijdrecht woont dan neem je contact op met ons en wij sturen een van onze loodgieters langs om er voor te zorgen dat jij gebruik kunt maken van die welverdiende douche.

Een loodgieter voor al je problemen

Wij beschikken over een team van loodgieters die gecertificeerd zijn en over een grote dosering aan ervaring beschikken. Om er zeker van te zijn dat onze loodgieters opgewassen zijn tegen elk probleem zorgen wij er voor dat ze trainingen blijven volgen en op de hoogte zijn van de laatste trends. Het enthousiasme van onze loodgieter Amsterdam straalt er van af en zij repareren dagelijks vele leidingen, ontstoppingen en CV ketels.

Ook wanneer je dus problemen hebt met de CV ketel, een lekkage in huis tegenkomt of er achter komt dat er een lekkage in huis zit dan kun je contact met ons opnemen. We maken meteen een afspraak waarbij er een loodgieter bij jou aan huis langskomt in Mijdrecht.

Maak gebruik van een spoed loodgieter Mijdrecht

Wij werken op een efficiënte manier waardoor afspraken altijd snel in kunnen worden gepland. Echter kunnen sommige problemen niet te lang wachten en deze wil je dan zo snel mogelijk hebben opgelost. Ook hiervoor hebben wij een oplossen! Wij hebben een 24 uurs service, wat dus betekent dat je een spoed loodgieter Mijdrecht langs kunt laten komen. Voor je het weet hoor je de deurbel gaan en staat onze loodgieter bij jou aan huis. Met de ervaring en kennis is ieder probleem zo opgelost en kun je weer zorgeloos verder in de huishouding.

Bel vandaag nog naar: 020 – 261 13 00

Lees meer