Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
020 - 261 13 00

HEB JE EEN LOODGIETER NODIG?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerteU ontvangt gratis de offerte!

Verstopping

Heb je een verstopping? Wij lossen het voor je op! Gespecialiseerde loodgieters op het gebied van verstoppingen in de badkamer, keuken of ergens anders.

verstopping amsterdam

Lekkage

Heb je last van een lekkage? Neem contact met ons op. Door veel ervaring verhelpen we de lekkage erg snel. Bel ons op 020 – 261 13 00

lekkage amsterdam

CV ketel onderhoud

Defecte of kapotte CV ketel? Niet altijd is een vervanging nodig! Laat de controle uitvoeren door professionals en bespaar onnodige kosten.

cv ketel onderhoud amsterdam

Wat zeggen onze klanten over ons?

Goed loodgietersbedrijf! Erg tevreden over de loodgieters en zeker over de snelheid. Ik heb zelf enigzins wat ervaring met het ontstoppen van douches, maar ik laat het voortaan liever aan LoodgieterinAmsterdam.com over!

Marieke Vesters

Goed geholpen door loodgieterinAmsterdam.com. Waren snel te plaatsen en zijn zeer vakkundig. Binnen 30 minuten was mijn lekkage opgelost. Dankjewel!

Dirk de Vries

Een tijd lang liep het water in de WC van ons studentenhuis niet meer weg. Erg smerig natuurlijk, maar niemand wilde het gaan proberen te verhelpen. Gelukkig heeft LoodgieterinAmsterdam.com de WC snel en vakkundig gemaakt.

Mark Huijsmans

Snelle en goede service. Waren direct dezelfde dag nog bij ons aanwezig om de CV-ketel te vervangen. Erg fijn omdat het koud werd in huis zonder een werkende CV ketel. Nogmaals bedankt!

Maartje Heeffer
plumber2

Heb je last van een lekkage, een verstopping of werkt uw CV ketel niet meer?

24/7 DIRECTE HULP

VOORDELIG EN SNEL

ALTIJD CORRECT ADVIES

Bel ons voor gratis advies of een offerte op maat

24/7 DIRECTE HULP

Wij zijn 24/7 bereikbaar en dus kunnen wij de klus op elk moment van de dag klaren. Heb je behoefte aan een loodgieter die ’s nachts langskomt? Neem contact met ons op.

SCHERPE PRIJZEN & SNEL

LoodgieterinAmsterdam.com is zeer snel ter plaatse en is enorm flexibel. Vandaag een lekkage in huis = direct opgelost. Door onze goede logistiek zijn we in staat om snel te schakelen!

ALTIJD CORRECT ADVIES

Wij zijn lid van Uneto-VNI, hierdoor ben je altijd verzekerd van garantie en kwaliteit. Daarnaast werken we met de beste vakmannen in Amsterdam en omstreken. Nog een reden dus om ons te bellen!

Wie zijn wij?

Wij specialiseren ons in het ontstoppen van verstoppingen, het repareren van lekkages en het keuren en vervangen van CV ketels.

Inmiddels hebben wij al 15 jaar ervaring in het loodgieterswereldje. Vandaar dat alle onze loodgieters veel ervaring hebben met de meest uiteenlopende problemen. Geen klus is ons te groot of te moeilijk. Wij werken alleen met ervaren, vakkundige en professionele loodgieters die allemaal beschikken over de juiste certificaten. Daarnaast zijn wij vaak goedkoper en sneller te plaatsen dan andere loodgietersbedrijven.

Neem vandaag nog contact met ons op door te bellen naar: 020 – 261 13 00

Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 020 – 261 13 00

Loodgieter Hoofddorp

Sommige klusjes besteed je liever uit aan iemand anders. Een voorbeeld daarvan is het ontstoppen van het toilet. Hiervoor schakel je liever een loodgieter in die de klus in een mum van tijd heeft geklaard.

Wanneer je woonachtig bent in Hoofddorp kun je met ons contact opnemen. Het ontstoppen van de wc is voor onze loodgieters een normale klus. Dagelijks maken ze veel mensen uit Nederland blij met het ontstoppen van de wc, de waterleidingen of het repareren van een lekkage. Wij willen er altijd zeker van zijn dat onze klanten tevreden zijn over het geleverde werk en daarom wordt er achteraf altijd met de klant overlegd over het geleverde werk.

Waar staan onze loodgieters voor?

loodgieter hoofddorpWanneer je een van onze loodgieters inschakelt dan ben je van een aantal zaken voorzien. Wij staan namelijk voor drie punten die belangrijk zijn voor ons. Dat zijn kwaliteit, prijs en snelheid. Met kwaliteit willen wij er zeker van zijn dat een probleem op de juiste manier wordt opgelost. Onze loodgieters hebben jarenlange ervaring en bezitten de benodigde certificaten voor het vak. Onze loodgieters gaan pas bij jou van huis als het probleem is opgelost en het probleem zich ook niet meteen weer voordat. Daarnaast werken wij op een zeer efficiënte manier, waardoor wij ook nog een zeer goede prijs kunnen hanteren voor onze diensten. Bij ons ben je dus voorzien van de beste prijs en kwaliteit.

Ook een spoed loodgieter Hoofddorp is mogelijk

Tot slot wil je natuurlijk niet te lang moeten wachten wanneer er een lekkage in huis is, een verstopping in de wc of een ander probleem. Ook hier hebben wij een oplossing voor. Wij zijn dag en nacht bereikbaar, zodat jij altijd telefonisch contact met ons op kunt nemen en een spoed loodgieter Hoofddorp langs laat komen. Leg ons uit waar het probleem over gaat en wij sturen een geschikte loodgieter langs om het probleem direct te laten oplossen.

Bel vandaag nog naar: 020 – 261 13 00

Lees meer