Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
030 227 18 73

HEB JE EEN LOODGIETER NODIG?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerte  U ontvangt gratis de offerte!

  VERSTOPTE AFVOER

  Heb je een verstopping? Wij lossen het voor je op! Gespecialiseerde loodgieters op het gebied van verstoppingen in de badkamer, keuken of ergens anders.

  dienst 2

  LEKKAGE

  Heb je last van een lekkage? Neem contact met ons op. Door veel ervaring verhelpen we de lekkage erg snel. Bel ons op 020 – 261 13 00

  dienst 1

  CV KETEL DEFECT

  Defecte of kapotte CV ketel? Niet altijd is een vervanging nodig! Laat de controle uitvoeren door professionals en bespaar onnodige kosten.

  dienst 3

  Wat zeggen onze klanten over ons?

  Snelle en goede service. Waren direct dezelfde dag nog bij ons aanwezig om de CV-ketel te vervangen. Erg fijn omdat het koud werd in huis zonder een werkende CV ketel. Nogmaals bedankt!

  Maartje Heeffer

  Een tijd lang liep het water in de WC van ons studentenhuis niet meer weg. Erg smerig natuurlijk, maar niemand wilde het gaan proberen te verhelpen. Gelukkig heeft LoodgieterinAmsterdam.com de WC snel en vakkundig gemaakt.

  Mark Huijsmans

  Goed geholpen door loodgieterinAmsterdam.com. Waren snel te plaatsen en zijn zeer vakkundig. Binnen 30 minuten was mijn lekkage opgelost. Dankjewel!

  Dirk de Vries

  Goed loodgietersbedrijf! Erg tevreden over de loodgieters en zeker over de snelheid. Ik heb zelf enigzins wat ervaring met het ontstoppen van douches, maar ik laat het voortaan liever aan LoodgieterinAmsterdam.com over!

  Marieke Vesters
  plumber2

  Heb je last van een lekkage, een verstopping of werkt uw CV ketel niet meer?

  24/7 DIRECTE HULP

  VOORDELIG EN SNEL

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Bel ons voor gratis advies of een offerte op maat

  24/7 DIRECTE HULP

  Wij zijn 24/7 bereikbaar en dus kunnen wij de klus op elk moment van de dag klaren. Heb je behoefte aan een loodgieter die ’s nachts langskomt? Neem contact met ons op.

  SCHERPE PRIJZEN & SNEL

  LoodgieterinAmsterdam.com is zeer snel ter plaatse en is enorm flexibel. Vandaag een lekkage in huis = direct opgelost. Door onze goede logistiek zijn we in staat om snel te schakelen!

  ALTIJD CORRECT ADVIES

  Wij zijn lid van Uneto-VNI, hierdoor ben je altijd verzekerd van garantie en kwaliteit. Daarnaast werken we met de beste vakmannen in Amsterdam en omstreken. Nog een reden dus om ons te bellen!

  Wie zijn wij?

  Wij specialiseren ons in het ontstoppen van verstoppingen, het repareren van lekkages en het keuren en vervangen van CV ketels.

  Inmiddels hebben wij al 15 jaar ervaring in het loodgieterswereldje. Vandaar dat alle onze loodgieters veel ervaring hebben met de meest uiteenlopende problemen. Geen klus is ons te groot of te moeilijk. Wij werken alleen met ervaren, vakkundige en professionele loodgieters die allemaal beschikken over de juiste certificaten. Daarnaast zijn wij vaak goedkoper en sneller te plaatsen dan andere loodgietersbedrijven.

  Neem vandaag nog contact met ons op door te bellen naar: 020 – 261 13 00

  Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 020 – 261 13 00

  Loodgieter Haarlem

  Iedereen heeft zijn eigen ding waar hij of zij goed in is. Zo zijn onze werknemers zeer goed in het vak loodgieter. Zij zijn al jaren actief in het vak en maken dagelijks meerdere mensen uit Nederland blij.

  loodgieter-haarlem

  Ons streven is dan ook om zoveel mogelijk mensen een glimlach op hun gezicht te geven. Sommige klusjes zijn niet de leukste klusjes en er is simpelweg meer kennis nodig om een bepaald probleem op te lossen. Wanneer je in Haarlem of in de omgeving woont dan kun je een van onze loodgieters inschakelen voor de onderstaande werkzaamheden.

  Welke werkzaamheden verricht loodgieter Haarlem?

  Onze loodgieters staan klaar om jou verder te helpen bij de reparatie of onderhoud aan de CV ketel en de waterleidingen. Daarnaast kun je contact met ons opnemen voor het repareren van een lekkage aan huis.

  Wanneer er geen warm water meer uit de kraan komt dan is de CV ketel hoogstwaarschijnlijk defect. Helaas is dit niet altijd zelf te maken, maar wil je wel zo snel mogelijk zijn voorzien van warm water. Daarvoor schakel je bij ons een spoed loodgieter Haarlem in. Voordat je het weet kun je weer zorgeloos douchen. Om ervoor te zorgen dat je defecten aan de CV ketel voorkomt is het verstandig om regelmatig onderhoud te laten plegen. Ook hiervoor zijn onze loodgieters beschikbaar. Tot slot kun je een afspraak maken met een van onze loodgieters om te helpen bij het monteren van een nieuwe CV ketel.

  Ook het verhelpen van een verstopping in huis of het repareren van een lekkage kan door een van onze loodgieters. In beide gevallen is het belangrijk dat ze snel worden opgelost. Een lekkage of een verstopping kan vervelende gevolgen met zich meebrengen. Neem daarom met ons contact op voor een spoed loodgieter Haarlem.

  Bel vandaag nog naar: 020 – 261 13 00

  Lees meer
  Call Now Button