Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
020 - 261 13 00

HEB JE EEN LOODGIETER NODIG?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerteU ontvangt gratis de offerte!

Verstopping

Heb je een verstopping? Wij lossen het voor je op! Gespecialiseerde loodgieters op het gebied van verstoppingen in de badkamer, keuken of ergens anders.

verstopping amsterdam

Lekkage

Heb je last van een lekkage? Neem contact met ons op. Door veel ervaring verhelpen we de lekkage erg snel. Bel ons op 020 – 261 13 00

lekkage amsterdam

CV ketel onderhoud

Defecte of kapotte CV ketel? Niet altijd is een vervanging nodig! Laat de controle uitvoeren door professionals en bespaar onnodige kosten.

cv ketel onderhoud amsterdam

Wat zeggen onze klanten over ons?

Goed loodgietersbedrijf! Erg tevreden over de loodgieters en zeker over de snelheid. Ik heb zelf enigzins wat ervaring met het ontstoppen van douches, maar ik laat het voortaan liever aan LoodgieterinAmsterdam.com over!

Marieke Vesters

Goed geholpen door loodgieterinAmsterdam.com. Waren snel te plaatsen en zijn zeer vakkundig. Binnen 30 minuten was mijn lekkage opgelost. Dankjewel!

Dirk de Vries

Een tijd lang liep het water in de WC van ons studentenhuis niet meer weg. Erg smerig natuurlijk, maar niemand wilde het gaan proberen te verhelpen. Gelukkig heeft LoodgieterinAmsterdam.com de WC snel en vakkundig gemaakt.

Mark Huijsmans

Snelle en goede service. Waren direct dezelfde dag nog bij ons aanwezig om de CV-ketel te vervangen. Erg fijn omdat het koud werd in huis zonder een werkende CV ketel. Nogmaals bedankt!

Maartje Heeffer
plumber2

Heb je last van een lekkage, een verstopping of werkt uw CV ketel niet meer?

24/7 DIRECTE HULP

VOORDELIG EN SNEL

ALTIJD CORRECT ADVIES

Bel ons voor gratis advies of een offerte op maat

24/7 DIRECTE HULP

Wij zijn 24/7 bereikbaar en dus kunnen wij de klus op elk moment van de dag klaren. Heb je behoefte aan een loodgieter die ’s nachts langskomt? Neem contact met ons op.

SCHERPE PRIJZEN & SNEL

LoodgieterinAmsterdam.com is zeer snel ter plaatse en is enorm flexibel. Vandaag een lekkage in huis = direct opgelost. Door onze goede logistiek zijn we in staat om snel te schakelen!

ALTIJD CORRECT ADVIES

Wij zijn lid van Uneto-VNI, hierdoor ben je altijd verzekerd van garantie en kwaliteit. Daarnaast werken we met de beste vakmannen in Amsterdam en omstreken. Nog een reden dus om ons te bellen!

Wie zijn wij?

Wij specialiseren ons in het ontstoppen van verstoppingen, het repareren van lekkages en het keuren en vervangen van CV ketels.

Inmiddels hebben wij al 15 jaar ervaring in het loodgieterswereldje. Vandaar dat alle onze loodgieters veel ervaring hebben met de meest uiteenlopende problemen. Geen klus is ons te groot of te moeilijk. Wij werken alleen met ervaren, vakkundige en professionele loodgieters die allemaal beschikken over de juiste certificaten. Daarnaast zijn wij vaak goedkoper en sneller te plaatsen dan andere loodgietersbedrijven.

Neem vandaag nog contact met ons op door te bellen naar: 020 – 261 13 00

Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 020 – 261 13 00

Loodgieter Diemen

Iedereen weet hoe vervelend het is om verstoppingen te hebben in huis. Een wc die niet meer door wil spoelen of een doucheputje dat niet leegloopt. Dit wil je zo snel mogelijk hebben opgelost, maar zonder de juiste kennis is het niet altijd even makkelijk om er voor te zorgen dat het water weer door de leidingen loopt. Kom je er zelf niet uit? Neem dan vandaag nog contact met ons op en zorg dat het vervelende probleem tot de verleden tijd behoort.

Voor welke problemen zijn onze loodgieters in te schakelen?

loodgieter diemenTegenwoordig is het woord loodgieter een breed begrip geworden en dat is helemaal bij onze vakmensen het geval. Wij beschikken over vakkundig personeel waar geen klus onmogelijk voor is. Voor ieder probleem hebben wij wel een werknemer inzetbaar. Wil je een nieuwe CV ketel laten monteren? De badkamer verbouwen? Een verstopping verhelpen of een lekkage oplossen? Voor al deze zaken hebben wij menen in dienst. Ze komen bij jou aan huis in Diemen en in de regio van Diemen.

De beste service

Wij staan voor de beste service. Het geleverde werk van onze loodgieters is van top kwaliteit. Wij zorgen er voor dat een probleem niet weer voordoet nadat onze loodgieter is vertrokken. Na het opleveren van een klus wordt er ook altijd met de klant geëvalueerd over het werk. Pas wanneer de klant tevreden is gaan wij weer weg. Naast dat wij over vakbekwaam personeel beschikken, zijn onze loodgieters erg flexibel. Wanneer je een spoed loodgieter Diemen nodig hebt dan sturen wij deze langs. Hiervoor kun je gebruik maken van onze noodlijn. Binnen een mum van tijd hoor jij de deurbel gaan en staat er een spoed loodgieter Diemen bij jou aan de voordeur om het probleem op te lossen.

Bel vandaag nog naar: 020 – 261 13 00

Lees meer