LoodgieterinRotterdam.com_

24/7 Noodhulp

Snel aanwezig

Scherpe prijzen

Bel 020 - 261 13 00

Verstopping

Last van verstoppingen in je huis of in het bedrijf? Laat ons het doen! Wij zijn gespecialiseerd in het ontstoppen van badkamers, toiletten en douches. Ergens anders een verstopping? Laat het ons weten.

CV Ketel

Is je CV-ketel defect of is hij toe aan een onderhoudsbeurt? Dan is het slim om contact op te nemen met LoodgieterinAmsterdam.com! Wij werken alleen met professionele en vakkundige loodgieters

Lekkages

Last van lekkages in huis of in het bedrijf? Dat is geen pretje! Laat ons deze lekkage vandaag nog oplossen. Bel naar 020 – 261 13 00 of neem contact met ons op via het contactformulier.

Neem contact op voor een loodgieter Beverswijk

Ben je op zoek naar een ervaren loodgieter en woon je in of in de omgeving van Beverswijk? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over een team van gecertificeerde loodgieters die op afspraak bij jou aan huis komen. Omdat het in ons vak belangrijk is dat problemen zo snel mogelijk worden opgelost zorgen wij er voor dat onze loodgieters in overleg zo snel mogelijk bij jou aan huis in Beverswijk komen.

Waar staan wij voor

Wanneer een klant contact opneemt proberen wij een afspraak te maken die voor de klant het handigst is. Die afspraak kan worden ingepland, maar het kan ook zijn dat er sprake is van een spoedgeval. In dat geval sturen wij een spoed loodgieter Beverswijk langs, zodat een probleem snel wordt opgelost. Aangezien wij 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar zijn, beschikken wij ook altijd over een spoed loodgieter Beverswijk die inzetbaar is.

Daarnaast leveren onze loodgieters top werk. Onze loodgieters zijn op de hoogte van de laatste nieuwtjes in het vak en ze zijn breed inzetbaar. Na het doen van een klus wordt er samen met de klant een evaluatie van het geleverde werk gehouden en onze loodgieter gaat dan ook niet van huis als de klus niet is afgerond. Dat doen we allemaal ook nog eens voor een zeer betaalbare prijs!

Wat zijn onze diensten

Je kunt bij ons terecht voor al het werk als het gaat om het vakgebied loodgieten. Wanneer je ergens niet zeker van bent kun je contact opnemen bij onze helpdesk en zij zullen verder uitleggen of wij je verder kunnen helpen met een bepaald probleem. De meest voorkomende gevallen zijn lekkages, verstoppingen, aanleggen van een badkamer of problemen of onderhoud aan de CV ketel.

Bel vandaag nog naar: 020 – 261 13 00