Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
020 - 261 13 00

HEB JE EEN LOODGIETER NODIG?

Geef een omschrijving van de werkzaamheden, dan sturen we je een gratis offerteU ontvangt gratis de offerte!

Verstopping

Heb je een verstopping? Wij lossen het voor je op! Gespecialiseerde loodgieters op het gebied van verstoppingen in de badkamer, keuken of ergens anders.

verstopping amsterdam

Lekkage

Heb je last van een lekkage? Neem contact met ons op. Door veel ervaring verhelpen we de lekkage erg snel. Bel ons op 020 – 261 13 00

lekkage amsterdam

CV ketel onderhoud

Defecte of kapotte CV ketel? Niet altijd is een vervanging nodig! Laat de controle uitvoeren door professionals en bespaar onnodige kosten.

cv ketel onderhoud amsterdam

Wat zeggen onze klanten over ons?

Goed loodgietersbedrijf! Erg tevreden over de loodgieters en zeker over de snelheid. Ik heb zelf enigzins wat ervaring met het ontstoppen van douches, maar ik laat het voortaan liever aan LoodgieterinAmsterdam.com over!

Marieke Vesters

Goed geholpen door loodgieterinAmsterdam.com. Waren snel te plaatsen en zijn zeer vakkundig. Binnen 30 minuten was mijn lekkage opgelost. Dankjewel!

Dirk de Vries

Een tijd lang liep het water in de WC van ons studentenhuis niet meer weg. Erg smerig natuurlijk, maar niemand wilde het gaan proberen te verhelpen. Gelukkig heeft LoodgieterinAmsterdam.com de WC snel en vakkundig gemaakt.

Mark Huijsmans

Snelle en goede service. Waren direct dezelfde dag nog bij ons aanwezig om de CV-ketel te vervangen. Erg fijn omdat het koud werd in huis zonder een werkende CV ketel. Nogmaals bedankt!

Maartje Heeffer
plumber2

Heb je last van een lekkage, een verstopping of werkt uw CV ketel niet meer?

24/7 DIRECTE HULP

VOORDELIG EN SNEL

ALTIJD CORRECT ADVIES

Bel ons voor gratis advies of een offerte op maat

24/7 DIRECTE HULP

Wij zijn 24/7 bereikbaar en dus kunnen wij de klus op elk moment van de dag klaren. Heb je behoefte aan een loodgieter die ’s nachts langskomt? Neem contact met ons op.

SCHERPE PRIJZEN & SNEL

LoodgieterinAmsterdam.com is zeer snel ter plaatse en is enorm flexibel. Vandaag een lekkage in huis = direct opgelost. Door onze goede logistiek zijn we in staat om snel te schakelen!

ALTIJD CORRECT ADVIES

Wij zijn lid van Uneto-VNI, hierdoor ben je altijd verzekerd van garantie en kwaliteit. Daarnaast werken we met de beste vakmannen in Amsterdam en omstreken. Nog een reden dus om ons te bellen!

Wie zijn wij?

Wij specialiseren ons in het ontstoppen van verstoppingen, het repareren van lekkages en het keuren en vervangen van CV ketels.

Inmiddels hebben wij al 15 jaar ervaring in het loodgieterswereldje. Vandaar dat alle onze loodgieters veel ervaring hebben met de meest uiteenlopende problemen. Geen klus is ons te groot of te moeilijk. Wij werken alleen met ervaren, vakkundige en professionele loodgieters die allemaal beschikken over de juiste certificaten. Daarnaast zijn wij vaak goedkoper en sneller te plaatsen dan andere loodgietersbedrijven.

Neem vandaag nog contact met ons op door te bellen naar: 020 – 261 13 00

Vandaag nog een loodgieter nodig? Bel 020 – 261 13 00

Loodgieter Amstelveen

Ben jij op zoek naar een loodgieter voor elk probleem in of in de omgeving van Amstelveen? Dan kun je vandaag nog met ons contact opnemen.

Ben jij op zoek naar een loodgieter voor elk probleem in of in de omgeving van Amstelveen? Dan kun je vandaag nog met ons contact opnemen.

Onze loodgieters kunnen jou verder helpen wanneer je een probleem hebt met een van de leidingen, met de aanleg van de badkamer, met het onderhoud of reparatie van de CV ketel of bij een lekkage. Wij beschikken over de beste loodgieters.

Op zoek naar een loodgieter Amstelveen?

Wij hebben een aantal kernpunten waar onze loodgieters voor staan. Deze bestaan uit de onderstaande drie onderdelen.

  • Kwaliteit
  • Snelheid
  • Prijs

Al het werk dat door onze loodgieters wordt geleverd wordt gedaan met de beste kwaliteit. Wij beschikken over gecertificeerde loodgieters met een flinke dosering aan ervaring. Met de kennis en ervaring van onze loodgieters weet jij ook zeker dat je van het probleem af bent wanneer onze loodgieters weer vertrekken bij jou huis. Eerder dan dat het probleem is opgelost gaan onze loodgieters ook niet weg.

loodgieter amstelveenHet tweede kernpunt waar wij voor staan is snelheid. Sommige problemen kunnen niet op zich laten wachten en wij weten hoe vervelend het voor een klant kan zijn als de CV ketel niet werkt, de wc verstopt is of wanneer er een lekkage in huis is. Daarom zijn wij 24 uur bereikbaar en is het mogelijk om een spoed loodgieter Amstelveen langs te sturen. De spoed loodgieter Amstelveen staat bij jou aan huis in een mum van tijd.

Naast dat wij een hoge snelheid leveren met een hoge kwaliteit zorgen wij ook nog eens voor een goede prijs. Wij kunnen een lage prijs aanbieden voor onze diensten gezien wij zo efficiënt mogelijk proberen te werken. Dat betekent dus een vervelend probleem opgelost binnen een korte periode, voor een zeer aangename prijs en ook nog eens voor de beste kwaliteit!

Bel vandaag nog naar: 020 – 261 13 00

Lees meer